Paolo 03.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Własnie poszukuję SOLIDNEGO składu w którym można bez obawy zamówić drewno na więzbę. Proszę o porady. Poszukuję składów w okolicach Wrocławia.Z góry dzięki za wszelkie info, Pozdrawiam Paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 03.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 witam paolo ja tez szukam porzadnego skladu aby zamowic wiezbe dachowa i rowniez jestem z okolic wroclawia pisales to w styczniu wiec moze masz juz jakis sprawdzony adres, prosze napisz jezeli cos znalazles dzieki- moj email [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Poczytajcie ostatnie strony w klubie budującym okolic Wrocławia. Tam było o tym trochę. Ja biorę z okolic Wielunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts