77mik77 04.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam. Jak w temacie. Poszukuję ekipy do tynków zewnętrznych i ew. ocieplenia. Okolice W-wy - najlepiej blisko Nowego Dworu Mazowieckiego aczkolwiek nie jest to oczywiście priorytet. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 04.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witam ja mógłbym to wykonać ale jestem ze śląska i widze że to jest problem . u was na miejscu są wyższe stawki niż u nas więc warto sie zastanowić . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 04.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witam ja mógłbym to wykonać ale jestem ze śląska i widze że to jest problem . u was na miejscu są wyższe stawki niż u nas więc warto sie zastanowić . pozdrawiam jak cena robocizny za m2 ocieplenia styropianem + siatka i klej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 04.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witam około 25-26 zł za metr kwadratowy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
77mik77 04.05.2005 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 hmmm... to z tego co się orientuję są to takie same stawki jak u nas... pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 04.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Tez jestesmy na etapie poszukiwan ekipy tynkarzy.... Mamy sciane 3W, wiec nie bedziemy robic ocieplenia na zewnatrz. Do tej pory tynkarze nie byli zainteresowani naszym domem, bo wola tynkowac i robic ocieplenie za jednym razem nadal szukamy.... Pierwsza warstwa tynku to cementowo-wapienna, potem klej i docelowy tynk karamazytowo-silikatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts