gossia 04.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 drodzy forumowicze,poradźcie mi proszę gdzie w Warszawie lub okolicach można kupić uchwyty do mebli kuchennych?zależy mi na uchwytach dwupunktowych o dosć szerokim rozstawie (do długich szuflad.będę bardzo wdzięczna za wszelkie porady!pozdrawiamgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A jaki region W-wy Cię interesuje? Tak na szybko przychodzą mi do głowy:- Bartycka,- Mikomax na Zwierzynieckiej (chyba 8a)- Dac-Ter na Broniewskiego (nie pamiętam numeru).Najlepiej wrzuć w wyszukiwarkę "uchwyty do mebli", albo wejdź na stronę polskiej książki telefonicznej http://www.pkt.plNa pewno coś znajdziesz.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gossia 05.05.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 dzięki za odpowiedź! jeśli chodzi o warszawę i jej okolice to raczej zachodnai strona miasta:) na zwierzynieckiej jeszcze nie byłam więc chętnie zeksploruję... dac-ter jest okropny - traktuja detalisów jak dopust boży, nieuprzejmi, aroganccy, leniwi - coś strasznego. byłam tam dwa razy i za każdym razem zaciskałam zęby, zeby się przemóc i o coś zapytać. dawno nie wiedziałam tak źle zorganizowanego sklepu i obslugi (choć jak weszłąm pierwszy raz byłam zachwycona wyobrem!) musiałam sobie ulżyć w wyszukiwarkę wrzucałam, ale marne efekty. jeszcze raz dzięki i czekam na jeszcze gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 05.05.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Gossiu, spróbuj wejść na tę stronę http://index.pkt.pl/szukaj/sp/index.php Niestety nie mam czasu na to, żeby więcej poszukać, a jeśli już tak szukałaś, to przepraszam Jeszcze byliśmy w hurtowni na Sokratesa (nie pamiętam nazwy ani numeru chyba 17...) ale tam jest niewielki wybór. Duży wybór natomiast jest w firmie Heban, ale mieści się ona w Wesołej na Trakcie Brzeskim 73. Życzę udanych "łowów" Mnie czeka to za kilka tygodni... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 05.05.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 To raczej wschodnia część i to za Warszawą, ale uchwytów a uchwytów, lampek, światełek, wykończeń, kosze, kargo itp. po prostu wszystko do kuchni. Polecam. Trasa na Terespol, Lublin, na wysokości Starej Miłosnej, po lewej stronie (więc trzeba zawrócić, jak się jedzie z wawy), sklep nazywa się Heban, dosyć duży.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 06.05.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Sklep, o którym pisze Dana15 to ten sam Heban w Wesołej, o którym wspominałam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 06.05.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Tak, oczywiście, chyba nieuważnie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts