Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uchwyty do mebli kuchennych

gossia

Recommended Posts

A jaki region W-wy Cię interesuje?

Tak na szybko przychodzą mi do głowy:

- Bartycka,

- Mikomax na Zwierzynieckiej (chyba 8a)

- Dac-Ter na Broniewskiego (nie pamiętam numeru).

Najlepiej wrzuć w wyszukiwarkę "uchwyty do mebli", albo wejdź na stronę polskiej książki telefonicznej http://www.pkt.pl

Na pewno coś znajdziesz.

Maria

dzięki za odpowiedź!

jeśli chodzi o warszawę i jej okolice to raczej zachodnai strona miasta:)

na zwierzynieckiej jeszcze nie byłam więc chętnie zeksploruję...

dac-ter jest okropny - traktuja detalisów jak dopust boży, nieuprzejmi, aroganccy, leniwi - coś strasznego. byłam tam dwa razy i za każdym razem zaciskałam zęby, zeby się przemóc i o coś zapytać. dawno nie wiedziałam tak źle zorganizowanego sklepu i obslugi (choć jak weszłąm pierwszy raz byłam zachwycona wyobrem!) musiałam sobie ulżyć;)

w wyszukiwarkę wrzucałam, ale marne efekty.

jeszcze raz dzięki

i czekam na jeszcze

gosia

Gossiu, spróbuj wejść na tę stronę

http://index.pkt.pl/szukaj/sp/index.php

Niestety nie mam czasu na to, żeby więcej poszukać, a jeśli już tak szukałaś, to przepraszam :oops:

Jeszcze byliśmy w hurtowni na Sokratesa (nie pamiętam nazwy ani numeru :oops: chyba 17...) ale tam jest niewielki wybór.

Duży wybór natomiast jest w firmie Heban, ale mieści się ona w Wesołej na Trakcie Brzeskim 73.

Życzę udanych "łowów" :wink:

Mnie czeka to za kilka tygodni...

Maria

To raczej wschodnia część i to za Warszawą, ale uchwytów a uchwytów, lampek, światełek, wykończeń, kosze, kargo itp. po prostu wszystko do kuchni. Polecam. Trasa na Terespol, Lublin, na wysokości Starej Miłosnej, po lewej stronie (więc trzeba zawrócić, jak się jedzie z wawy), sklep nazywa się Heban, dosyć duży.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.