AAgnieszk 04.05.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czy można zlikwidować pagórek który znajduje się wzdłóż ogrodzenia sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 05.05.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Można, jeśli to nie spowoduje, że woda z Twojej działki zacznie spływać do sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 06.05.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jak pozbyć się pagórka na dziace? Najłatwiej przy pomocy koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.05.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jak pozbyć się pagórka na dziace? Najłatwiej przy pomocy koparki Ja bym raczej postawił na spychacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 07.05.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 A ja specjalnie zrobiłem pagórek wzdłuż siatki, to jest taki parawan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.05.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Spychacz to dobra rzecz, ale moze wystarczy plug i bronowanie ...pytanie jaki ten "pagórek", tak wiecej Kasprowy czy 2 taczki ziemi pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 08.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 A dlaczego chcesz sie pozbyć? Ja myślę, co by takowy usypać, by mi niepowołane oczy nie patrzyły na me włości...i obsadzic czymś jeszcze . Na pewno musisz sprawdzić w nadzorze budowlanym i w urzędzie gminy, czy jest to w mapkach czy nie itp, bo może czemus słuzy? i żeby sąsiad sie później nie czepiał, jakby co, albo nie narobił kłopotów. Ważne jest, jak najbardziej, czy sąsiad jest wyżej czy nie, co by cię nie posądził o chęc podtopienia go, albo oskarżenia o chęć podtopienia ciebie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Podtapianie nie grozi. Likwidowanie pagórka to obniżenie terenu a nie podwyższenie. A więc sąsaidowi może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 08.05.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Podtapianie nie grozi. Likwidowanie pagórka to obniżenie terenu a nie podwyższenie. A więc sąsaidowi może być tylko lepiej Chyba, że będzie się go likwidowało zasypując "to co niżej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 09.05.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Na pewno musisz sprawdzić w nadzorze budowlanym i w urzędzie gminy, czy jest to w mapkach czy nie itp, bo może czemus słuzy? !!! Właśnie przypomniało mi się, że niedaleko obecnego mieszkania jest taki pagórek. Jakby ktoś chciałby go zlikwidować, przekonałby się, że pod spodem jest wylot linii metra A jeśli Aagnieszk@ buduje się na terenach powojskowych to kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 09.05.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jeżeli pagórek jest spory to można pokusić się o piwniczkę. Jakiś czas temu była taka pokazana w muratorze połączona z linowym wyciągiem dla dzieci-niezły bajer. Mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 11.05.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uważaj, żeby tylko nie zafundować sobie z wody spływającej po zlikwidowaniu pagórka z działki sąsiada basenu na własnym podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 06.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 spychacz chyba prawda......??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 06.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 spychacz chyba prawda......??/ Taka odpowiedź już padła, zdaje się na początku. Podbijasz licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 06.09.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 a ja bym zostawil : wielu specjalnie nawozi ziemie zeby urozmaic rowny teren wokol domu, robia np. skalniaki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts