delphiserwis 04.05.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam mam pytanie ile lat wytrzymala u Was papa nawieszchniowa na dachu?Moze jakis rekordzik sie trafi:)))Co jaki czas smarowaliscie pape i jesli tak to czym?PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 U mnie rok i taki miała cel , choć z góry było wiadomo że to nie ekonomicznie, ale z gontami bym sie nie wyrobił Nie licz na więcej jak 3-4 lata i musi być dobrze przybita i posmarowana na składaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Papa podkładowa, przybita na gwoździe - trwa drugi rok.Nie radzę powtarzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maju 05.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 A mojej idzie już trzeci, smaruje raz do roku na łączeniach i jak na razie jest git. Przybijałem na gwoździe co jakieś 7-10 cm, zakład zrobiłem na min 10cm. PozdrawiamMaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 05.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Zależy jaki dach. Na betonowym 10 lat (i to nie termozgrzewalna), a na drewnianym ok 5 lat . Autopsja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts