AgnesK 05.07.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Andrzeju, spokojnej przeprowadzki i koniecznie daj nam tu jakieś zdjęcia..KONIECZNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 13.07.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Oczywiście Agnieszko - tylko, że teraz raczej robię zdjęcia zwykłym aparatem a nie cyfrą - ale postaram się. Pochwalcie sie jak tam postępy u Was na budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 13.07.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Oczywiście Agnieszko - tylko, że teraz raczej robię zdjęcia zwykłym aparatem a nie cyfrą - ale postaram się. Pochwalcie sie jak tam postępy u Was na budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Ja jutro domek wyznaczam (tzn geodetka) a w czwartek....ruszamy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 14.07.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Kurcze, a ja myślałem, że już masz stan surowy otwarty - przynajmniej.Ja teraz walczę z cekolem, a ekipa z ociepleniem - cały czas narzekam na brak kasy - plany jednak były tylko planami - na ten domek trzeba mieć ok. 200 tys. aby nic nie robić samemu - ja myślę, że zamknę się w 175 tys. i jeszcze wiele rzeczy będzie do zrobienia na później.Pozdrawiam i życzę miłych wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.07.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Andrzeju, jak widzisz jeszcze stanu zero nie ma..ba...dziś ekipa nie mogła wejść bo mamy urawnie chmury.. No cóż, poczekamy Mam nadziję, że zdjęcia tu zamieścisz jakieś, albo choć prześlesz, co? Serdeczne pozdrowienia i radosnego wykańczania (oby nie siebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 15.07.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witam Klub D07 Mam prośbe : czy ma ktoś moze zrobiona fotkę deskowania schodów ? Bede wdzieczna Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 17.07.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 hej witajcie po urlopie oj przydał się. Dach w 80% zrobiony .Z wykonawcą spotkanie w poniedziałek. trzymajcie się. Andrzeju dzięki za info kominkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 17.07.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Joanka- zdjęcie schodów zaszalowanych nic ci nie da - powiem Ci tylko , że nieźle są pokręcone- cały zabieg był u mnie wykontwany z małych trójkącików ( 5 schodów) zbijanych do kupy - wiem , że można to zrobić także inaczej - po prostych - ale wtedy wychodzi więcej betonu i jest mniej miejsca pod schodami na schowek. Agnes - dzięki za słowa otuchy - ale niestety ta budowa wykańcza mnie już fizycznie codziennie prawie do zmroku jest co do roboty - jak się chce tanim kosztem budować - to trzeba mieć dużo sił i zdrowia - przynajmniej w takim tempie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 18.07.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Schody już zabetonowane (wczoraj) ! Własnie z tym zabiegiem był spory problem. Tato sę nieźle nagłowił jak to zadeskować, ale sie udało i wyglądają równie pięknie, jak te u Ori_noko na zdjeciach Przed nami teraz już tylko ścianki kolankowe i kominy a na resztę trzeba uzbierać do przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.07.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Super Joanka! Gratulacje! Andrzej pomyśl sobie jaką będziesz miał satysfakcję. Ja narazie po pierwszym dniu zastanawiam się jak będzie z udziałem mojego męża w części dalszej. Jest alergikiem i mimo leków dziś ledwie żyje. Nic to, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 18.07.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Agnes - w samej rzeczy - pocieszam sie trylko faktem, że jest juz z górki i pozostało niespełna 2 m-ce do finiszu. Joanka - podaj namiary na zdjęcia z Twojej budowy - chetnie je obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 19.07.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Docent wysle Ci mailem bo nie ma ich nigdzie w necie. Wyśle wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 19.07.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dzieki - obejrzałem, ale nie mogłem odpowiedzieć mailem - nie wiem dlaczego, czasami tak u mnie bywa - a co z innymi zdjęciami - czy to jest Twój obecny etap budowy? Pozdrawiam - Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.07.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Dostałam odpowiedź mailem Tak to obecny czyli parter, zrobione wszystkie ścianki działowe, schody ... do zrobienia w tym roku pozostają kominy i scianki kolankowe i przerwa do przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 20.07.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Tak,tak - juz to czytałem - po prostu nie byłem pewien, że mail doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 24.07.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Agnes - jak tam Twoja budowa, czy coś ruszyło juz z miejsca - pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.07.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Mam pytanie tym razem o komin Jakiej średnicy macie wkład ze stali do komina do kotła gazowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 26.07.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Ja mam komin z pustaków kominowych 19 i zdaje się wkład 125mm - ale do końca to nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 27.07.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ten wkład stalowy montowałeś po wykonaniu komina czy w trakcie murowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts