Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D07 PRAKTYCZNY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze, a ja myślałem, że już masz stan surowy otwarty - przynajmniej.

Ja teraz walczę z cekolem, a ekipa z ociepleniem - cały czas narzekam na brak kasy - plany jednak były tylko planami - na ten domek trzeba mieć ok. 200 tys. aby nic nie robić samemu - ja myślę, że zamknę się w 175 tys. i jeszcze wiele rzeczy będzie do zrobienia na później.

Pozdrawiam i życzę miłych wakacji.

Andrzeju, jak widzisz jeszcze stanu zero nie ma..ba...dziś ekipa nie mogła wejść bo mamy urawnie chmury..

No cóż, poczekamy :D

Mam nadziję, że zdjęcia tu zamieścisz jakieś, albo choć prześlesz, co?

Serdeczne pozdrowienia i radosnego wykańczania (oby nie siebie :wink: )

Joanka- zdjęcie schodów zaszalowanych nic ci nie da - powiem Ci tylko , że nieźle są pokręcone- cały zabieg był u mnie wykontwany z małych trójkącików ( 5 schodów) zbijanych do kupy - wiem , że można to zrobić także inaczej - po prostych - ale wtedy wychodzi więcej betonu i jest mniej miejsca pod schodami na schowek.

Agnes - dzięki za słowa otuchy - ale niestety ta budowa wykańcza mnie już fizycznie codziennie prawie do zmroku jest co do roboty - jak się chce tanim kosztem budować - to trzeba mieć dużo sił i zdrowia - przynajmniej w takim tempie jak ja.

Schody już zabetonowane (wczoraj) ! Własnie z tym zabiegiem był spory problem. Tato sę nieźle nagłowił jak to zadeskować, ale sie udało i wyglądają równie pięknie, jak te u Ori_noko na zdjeciach ;)

Przed nami teraz już tylko ścianki kolankowe i kominy a na resztę trzeba uzbierać do przyszłego roku :)