finiszant 22.10.2002 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Danajot, mam ok 3 metry bieżące rury pod sufitem w łazience (akurat nad umywalką), chcę tam zrobić na aluminiowych profilach taki mały "występ", ok 15 x 15 cm, prawdopodobnie po obu stronach dam kratkę wentylacyjną, może jeszcze jakieś otwory przy okazji osadzania oświetlenia halogenowego w tym "występie" (nie lubimy halogenów, ale tu wyjątkowo mogą być). Na końcu przebiegu rury mam zapasowy kanał wentylacyjny, chyba pozostawię go drożnym jako dodatkowe zabezpieczenie. Reszta rury idzie po wierzchu (spiżarnia, garderoba i kotłownia). Swoją drogą czujnik gazu jest dobrze mieć, trzeba by zamontować.Finiszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 A jak Wam idzie z tym gotowaniem na kuchence elektrycznej?Ja mam od ponad 5-ciu lat w starym domu i już nigdy więcej!Nic mi się nie gotuje jak należy, rozpoczynając od jajek na twardo - do których musi się rozgrzewać 10 minut i dopiero...B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 22.10.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 no to zakładam czujnik i szukam małych nie rzucających sie w oczy kratek wentylacyjnych - jak dobrze , że istnieje Forum dyskusyjne "Muratora", dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts