anja20 04.05.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam, to mój pierwszy post, do tej pory wykańczając nasz dom- kupiliśmy stan surowy- korzystaliśmy z doświadczeń innych. Teraz jednak mam jednak mętlik w głowie. Na jednym z wątków o kuchniach piszecie, że nie powinno być obok siebie form kanciastych i okrągłych, a ja wymyśliłam sobie kominek w kształcie walca, ale nie mam ochoty na owalny stół ani na kanapę o zaokrąglonych kształtach, podobają mi się meble "kanciaste"- czy da się to pogodzić z walcowatym kominkiem? Czy nie będzie tego chaosu?? Lubimy z mężem raczej proste kształty, więc kominek nie miałby żadnych udziwnień- chciałabym uniknąć też jakiś łukowych ścian itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Anja, będzie OK. Pilnuj tylko, abyś przxy wystroju nie wpadała w skrajności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.05.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Gdzie tam... Jeżeli tylko chodzi o to, że stół i meble kanciaste a kominek walcowaty to do chaosu jeszcze długa droga. Ale wszystko przed Wami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts