SzymonP 05.05.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 w bardzo dobrym stanie . Sam ja robilem solidnie i rzetelnie na poczatku minionego sezonu.cena 300zł. Ustanów k. Zalesia Górnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 06.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Cześć , ten temat był już kiedyś poruszany.Niby nie jestem zainteresowany, ale z ciekawości pytam, czy kibelek był używany, czy może go zrobiłeś i nieużywany jest do odsprzedania?Kontekst pytania jest raczej jasny, jak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonP 06.05.2005 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 zrobilem go w zeszlym roku na poczatku sezonu, oczywiscie ze byl uzywany, ale nie jest zniszczony, ani zapuszczony, solidnie sie trzyma, i jest do odsprzedania. Szczerze, to szkoda mi go rozwalic, taki jest ladny i solidny. Poza tym to pierwsza "nieruchomosc" na naszej dzialce jaka postawilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 zrobilem go w zeszlym roku na poczatku sezonu, oczywiscie ze byl uzywany, ale nie jest zniszczony, ani zapuszczony, solidnie sie trzyma, i jest do odsprzedania. Szczerze, to szkoda mi go rozwalic, taki jest ladny i solidny. Poza tym to pierwsza "nieruchomosc" na naszej dzialce jaka postawilem. A jest z wypełnieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 07.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Zawartość gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts