rafałek 05.05.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Tak czytam niektóre wątki i się zastanawiam nad przyjaznością forum... Dochodzę do wniosku, że forum jest przyjazne, odgryza się tylko jednostką i to na ich osobiste zyczenie. No chyba, że są tak specyficzni i tyle. Normy stanowi większość, większość albo ich ignoruje, albo stara się dogiąć. Zaczynam się dziwić że skoro czują się (te jednostki) szykanowane to i tak tu ciągle przebywają. Skoro warto, to po co się uskarżać, skoro tak tu źle to po co siedzieć? Czyżby jakaś forma masochizmu? Proszę tylko o jedno - jeśli ktoś się ustosunkuje do mojej wypowiedzi to niech nie robi tego personalnie do konkretnej osoby (no poza mną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.05.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Tak czytam niektóre wątki i się zastanawiam nad przyjaznością forum... Dochodzę do wniosku, że forum jest przyjazne, odgryza się tylko jednostką i to na ich osobiste zyczenie. No chyba, że są tak specyficzni i tyle. Normy stanowi większość, większość albo ich ignoruje, albo stara się dogiąć. Zaczynam się dziwić że skoro czują się (te jednostki) szykanowane to i tak tu ciągle przebywają. Skoro warto, to po co się uskarżać, skoro tak tu źle to po co siedzieć? Czyżby jakaś forma masochizmu? Proszę tylko o jedno - jeśli ktoś się ustosunkuje do mojej wypowiedzi to niech nie robi tego personalnie do konkretnej osoby (no poza mną ). A jak juz upolujesz jakąś czarownicę to uważaj ,żeby spadająca miotła nie narobiła jakichś szkód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Kto na mnie poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts