Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Przestarzałe" wyniki szukania

Frankai

Recommended Posts

Do tej pory posługiwałem się Szukaj bez parametrów, by znaleźć ostatnie wypowiedzi. Dziś administrator Forum mi to utrudnił - chcąc się wrócić do wyników szukania, dostaję informację, że ważność stroy wygasła.

Proszę o przywrócenie tamtej wersji. Wolę mieć trochę nieświeżą, niz za każdym razem powtarzać Szukaj.

O :???: Wszedłem by oznaczyć sobie opcję powiadamiania i zjadło mi temat. Nie mógłby pozostać wpisany z możliwością jego zmiany. Wilk będzie syty i owca cała.

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2002-10-18 14:55 ]

Życie bez "wstecza" jest paskudne, proszę Redakcję, by nie utrudniała nam życia! Najprostszą metodą szybkiego przglądania postów jest przeszukiwanie bez podania parametrów i powracanie do wyników tego właśnie szukania. Aktualna wersja wymaga 2 razy tyle czasu i zadawania szukania za każdym razem od nowa!!!

Finiszant (wyfiniszowany dzisiejszą zmianą)

[ Ta wiadomość była edytowana przez: finiszant dnia 2002-10-18 15:14 ]

• 2 weeks później...

On 2002-11-05 19:09, Maco wrote:

A u mnie dalej nie działa !

Czy muszę coś odświeżyć czy co ?

HELP !

Maco !

nie działa ! obejdź to klikając na temat "otwórz w nowym oknie"

nie trzeba wtedy odświeżać :smile:

pozdro

Redakcja - i co odpowiedział Właściciel? Czy to nowe oprogramowanie działa na zasadzie: poprawi się 1 błąd - powstają 2 nowe? Ciągle są sknocone powiadomienia (każdy - nawet początkujący - programista wie jak skleić ciągi znaków) i jak chce się wrócić do listy wyników wyszukania to trzeba albo ją odświeżyć, albo otwierać nowe okno. I poszukiwania i lista wyników działały kiedyś dobrze, więc "co to komu przeszkadzało" Czekamy!!!

• 1 month później...

Redakcja i właściciel nabrali wody w usta, więc dłubiemy sami.

Ostatnio zuważyłem (dzięki sugestii Saniopro do Gajki o używaniu drugiej strony), że używając http://fabrika.pl/bb/ można się cofać z wynikami szukania. Jest tam u góry jakiś "rozjechany" komunikat o błędzie, ale on mi nie przeszkadza. Czy u Was też to działa?