Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Redakcja dała plamę!!

Sloneczko

Recommended Posts

Przykro mi pisać te słowa, ale tak odbieram zbanowanie Mimilapin.

Czy mam prawo, jako aktywna uczestniczka forum, nie zgodzić się z tą decyzją?

Mam, czy nie?

Przejrzałam ostatnie posty w temacie "Sposób na desperata" i włosy zjeżyły mi się na głowie. Osoba z dorobkiem ponad 2200 postów, z których 99.9% stanowią interesujące i cenne rady, staje pod pręgieżem słów "starych wyjadaczy", takich jak np. julia7, z "dorobkiem" 17 (!!) postów, która wylewa żółć:

Mimi błagam NIE ZAKŁADAJ JUŻ ŻADNYCH WĄTKÓW ZE SWOIMI INSPIRACJAMI!!!!

Są nudne i na widok Inspiracji mimilapin w każdym wątku torsji można dostać.

Myślę, że nie jestem sama w tym odczuciu.

Szukasz kolejnego pretekstu do popisania się.

O ile dobrze pamiętam nie dalej niż wczoraj żegnałaś się po raz kolejny i obiecywałaś po raz kolejny odejście z forum.

Troche więcej konsekwencji w decyzjach i w pisaniu na Forum

Życzę więc konsekwencji w Twoim działaniu i życiu.

i zaraz poniżej jak echo, następny "stary wyjadacz" - rodzik, "dorobek"... 9 postów(!!!):

Podpisuje sie pod tym rekoma i nogami.

Watek w ktory wejdzie mimi(costam), oznacza dla niego poczatek konca (patrz chocby "trzeba miec fantazje"- moj ulubiony watek na tym forum- juz usuniety).

Zaloz sobie kobieto prywatne forum i rob na nim co Ci sie podoba, a jak jestes na tym forum, to sie dostosuj do jego regul.

PS. Nie moge sie juz doczekac, kiedy w koncu zrealizujesz swoje obietnice i opuscisz to forum raz na zawsze.

Nietrudno się domyślić, że pod tymi nickami kryją się najprawdopodobniej osoby, które przyjęły sobie za cel łażenie po postach Mimi, bynamniej nie w celach edukacyjnych, lecz by Jej przyłożyć, by wchodzić na forum publicznym w Jej prywatne życie i patrzeć, jak Ona zareaguje, jak się wścieknie, zdenerwuje.

Fajna zabawa, nie?

Redakcjo!! Nie odbieraj mi nadziei na swoją mądrość. Nie widzisz, że Mimi została po prostu ZASZCZUTA przez tych, którym sprawiało frajdę doprowadzanie Jej do furii. Oni nie przychodzili tu po dobre rady. Przychodzili narozrabiać i to im się udało.

Swoją decyzją o zbanowaniu Mimilapin lejesz wodę na młyn prowokatorów :(

Niniejszym bardzo, bardzo gorąco proszę o powrót Mimi w nasze szeregi.

• Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj emocje chyba ponoszą.

No własnie skąd Honorata miała takie informacje?

Próbowałam to sprawdzić próbując do Mimi wysłać priv i bez przeszkód mogłam to uczynić.

Cały czas się zastanawiałam skąd takie przypuszczenie, że została zbanowana.

A może naszym zdaniem zasłużyła na bana :roll:

...i zaraz poniżej jak echo, następny "stary wyjadacz" - rodzik, "dorobek"... 9 postów(!!!):...

A czy nie zauwazylas, ze niektorzy (w tym ja) boja sie pisac do mimi pod swoimi stalymi nickami, aby pozniej nie byc przez nia "tropionym". I byc prowokowanym do jalowej dyskusji.

Ja postow ludzi pokroju mimi po prostu nie czytam (niejako ich nie zauwazam). Podobnie zreszta czyni wielu forumowiczow (jak chocby Wowka). Problem z mimi jest taki, ze daje sie latwo prowokowac (czasami prowokuje sama) i przez to rozwala bardzo ciekawe watki. A to juz mi ( i nie tylko mi) po prostu przeszkadza.

PS. I jestem na tym forum znacznie dluzej od Ciebie. :wink:

Słoneczko :)

Oj przecież nie ja pierwsza napisałam, że jest zbanowana :roll:

Ja tylko sprawdziłam fakty i nic wg. mnie na to nie wskazywało.

O zbanowaniu Mimi czytałam już wczesniej a nie chciało mi się szukać kto to pierwszy napisał.

Nie chciałam tez tak personalnie nikogo oskarżać.

Wolę uogólnienia. :wink:

A może naszym zdaniem zasłużyła na bana :roll:

"Naszym"? :o Jesteś królową, czy jak? ;)

Słoneczko: kompletnie nie wiem skąd to nastawienie przeciwko Edzi.. jeśli już koniecznie chesz nazwać Edzie królową to na pewno można powiedzieć że jest królową dobrego serca.

Podziwiam Mimi za jej pasje inspiracyjną, ale kompletnie mi sie pasuje jej wredny charakter.

Z tego co widziałem to moderator zamknął wątek, bo jak sądze doszedł do wniosku ze łamał on regulamin, przynajmniej ja bym tak zrobiłbym gdybym byl moderatorem i nie czekał tak długo jak Redakcja, ale przerwał to dużo szybciej

pozdrawiam

m.

Cieszę się, że Redakcja trzyma rękę na pulsie :)

Chciałabym by nie dochodziło do słownych utarczek osobistych na wyspecjalizowanym tematycznie forum.

I tu jest pole do popisu dla moderatorów, aby w porę reagowali na wszelkiego typu osobiste zaczepki, których w przyszłości na pewno nie zabraknie, tak by z miejsca ucinać wszelkie prowokacje.

Słoneczko: kompletnie nie wiem skąd to nastawienie przeciwko Edzi.. jeśli już koniecznie chesz nazwać Edzie królową to na pewno można powiedzieć że jest królową dobrego serca.

Eh... nie lubię się tłumaczyć z niezawinionego.

Zażartowałam z lekka, bo sądziłam że każdy wypowiada się tutaj we

własnym imieniu, a EDZIA użyła formy "naszym"...

no i dobrze ,że już koniec

rozumiem ,że mimi została zbanowana na chwilkę- by troszkę ochłonęła :oops: .

Pozdrawiam Mimi bo bardzo lubię jej wątek i cieszę się,że jest z nami :)

mam nadzieję,że nie da się wiecej podpuszczać i nakręcać bo jak widać do niczego to nie prowadzi. :wink:

Eh... nie lubię się tłumaczyć z niezawinionego.

Zażartowałam z lekka, bo sądziłam że każdy wypowiada się tutaj we

własnym imieniu, a EDZIA użyła formy "naszym"...

założenie może i słuszne, ale nie wziełąś pod uwagę tego ze niektórzy rozmawiają na priv'ie o róznych sprawach, m.in. forumowych i ze Edzia moze sie wypowiadać w imieniu grupy takich ludzi... fakt ze nie napisała tego wprost.. jak dla mnie było to oczywiste, ale nie musialo być dla oczywiste dla innych...

przepraszam za zbyt emocjonalna wypowiedz pod twoim adresem, ale ostanio coraz czesciej sie zdarza na tym forum (nad czym boleje ogromnie) ze opluwa sie ludzi bez powodu, a napewno nie pozwole żeby ktos probował tego z Edzią i jeszcze kilkoma innnymi osobami

pozdrawiam

m.

No prosze a tylko na chwilę mnie nie było :D

Dziękuję Maksiu za miłe słowa pod moim adresem.

Dobrze zrozumiałeś to co napisałam, przecież nie napisałam "wszyscy" :roll: :wink:

pozdrawiam

Edzia

No tak... Tłumaczy mnie to, że przez myśl mi nie przeszło, iż na forum dla dorosłych istnieją grupy, typu "my" i "wy", na dodatek rozpracowywane na privach.

Od razu mówię, że nie zamierzam odpowiadać na maile, które do mnie nadchodzą, dotyczące oceniania postaw innych forumowiczów.

To się chyba nazywa plotkarstwo, czy jakoś tak http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/lyp.gif

Aha, pierwszy raz w życiu dowiedziałam się, że nazwanie kogoś królową (zresztą na własne życzenie) może być odebrane jako... plucie http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/rotfl.gif

Drogie Słoneczko: nie sądzę aby na forum istniały grypy typu "my" i "wy", raczej powiedziałbym że są to grupy przyjaciół, którzy rozmawiają ze sobą na różne tematy niekoniecznie związane z forum, ale i na te też.

Napisałaś: "Jesteś królową, czy jak?" mogło to zabrzmieć jako próba napisania o kims że się wywyższa... i tak właśnie to zrozumiałem.. dopiero później zobaczyłem uśmieszki... tak wiec jeszcze raz przepraszam za niesłuszne posądzenie... zareagowałem zbyt emocjonalnie.. na tym kończe wypowiedź w tym wątku

pozdrawiam

m.

ps. osobiście uważam że Redakcja nie dała plamy, ale to moja zdanie, Ty masz prawo do swojego

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...