Sloneczko 05.05.2005 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Wyżywamy się w kulturalny sposób Nie możesz powiedzieć, że jest nudno na forum, prawda? A że w pewnych okolicznościach mówi się "my - król", stąd moje wcześniejsze skojarzenie Co do grup towarzyskich. Super że są i dziwne gdyby ich nie było. Ja miałam na myśli nastrój, jaki wytwarzają niektóre krążące maile, które z życiem towarzyskim nie mają nic wspólnego, a takich bardzo nie lubię. No to zgoda? http://bffc.net/icons2/huggin.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 05.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Mimi nawet po banie nie wyciagnela wlasciwych wnioskow. I dalej szuka zaczepki. Na szczescie tym razem Admin wykazal sie duza czujnoscia. Tak trzymac! (zostala odblokowana, ale mysle ze juz znowu ma kolejnego bana ; bo wszystko to co przed chwila napisala zostalo szybko usuniete; jednostka wybitnie niereformowalna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.05.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 oj rodzik, dobrze wiesz co sprowokowalo mimi i czyj post tam umiescila - zresztą post dwa razy juz usuniety 9pewnie pojawi sie znow) - do niego widze nie miales zadnych zastrzezen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 05.05.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Wiem, co ja sprowokowalo. No ale wlasnie o to chodzi, ze wciaz daje sie prowokowac. Redakcja by ten post usunela (jak juz to robila wielokrotnie) i byloby po sprawie. A tak to mimi zalozyla kolejny watek w swoim stylu (na szczescie juz go nie ma). Tak to mozna w kolko sie bawic. A to czy do postu BUCa mam zastrzezenia czy nie, nie ma tu nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.05.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 pa, mimi, pewnie mają satysfakcję Ci co Cie faktycznie stąd wyrzucili... ale krótkotrwałą, teraz juz nie beda mieli na kim zogniskowac swych tchórzliwych postów. Forum ubożeje, oczywiscie ze nic sie nie stanie i bedzie trwalo dalej.Wiele osób odchodzi i przychodzą nowe. Wciąż jednak zastanawia mnie ta złośliwość.Rodzik, kimkolwiek jestes, mysle, że Twoja maska jest spowodowana zwykłym tchórzostwem. I nie przed mimi, która wyszukałaby Twoje posty, a przed forumowiczami, którzy zobaczyliby Twoje drugie oblicze. A prowokacja nie jest metodą zaistnienia.Joshi, mysle, ze szansa aby ktos cos pokazal np w watku o ogrodzeniach (i przy okazji rozswietlił Twoja "pustkę w głowie" - to cytat) znacznie zmalała, bo osoba, której wręcz nie cierpiałaś na forum była skarbnicą wiedzy i rozwiązaniem na wlasnie takie pustki. Buc Twoje zachowanie jest ponizej jakiejkolwiek krytyki.Życze Wam wszystkim i innym Waszego pokroju, abyscie potrafili swoja chęcią pomocy innym forumowiczom dorównać choć w minimalnym stopniu temu co robiła mimi. zdegustowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 05.05.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Dajcie spokój!!! O czym dyskutujecie? A gdzie jest budowa???? Jak myślicie, dlaczego nie zaglądają już tu ludzie z roku 2003, 2002. Bo ja czasem z nimi w realu rozmawiam, i wiem dlaczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jestem w szoku !!!! Jednak sprawdza sie pojęcie ,ze zawiść ludzka nie zna granic!!!!! jestem bardzo wdzięczna MiMi za osobiste zaangażowanie ( szczególnie kiedy powstawała MOJA lazienka - slowo moja jest jak najbardziej na miejscu ) . Uwielbiam oglądać wątki mimi -podziwiam ja za ogrom pracy jaki wkłada w wyszukiwanie różnych kolekcji-widać ,że to kocha i tym żyje - jednym słowem jest to Jej PASJA . Dziwie sie tym maluczkim ,ktorzy wciąż i wciąż krytykują ,podjudzaja i wyśmiewają . We mnie takie osoby wzbudzaja tylko litośc .Nie biorę nigdy udziału w takich zenujących dyskusjach ,ale dzisiaj nie mogłam przejść obok obojętnie - za bardzo polubiłam mimi ,aby pozwolić Jej odejść bez slowa . Serdeczne dzieki za to ,że rozświetliłaś wątki - szkoda ,że dałaś sie sprowokować . Wszystkiego najlepszego mimiA niektórym życzę dużo zdrowia , bo na rozum już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2005 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jest mi bardzo smutno! I nie żegnam się z Tobą, bo wierzę że wrócisz na SWOJE forum. Dlatego, że czekamy tu na Ciebie, bo masz tu przyjaciół, bo wiem że forum Muratora straci swoją niespotykaną w Internecie indywidualność i kolorystykę bez Ciebie. Gdy odnalazłam to forum, zobaczyłam Twoje wątki, zachwyciłam się nimi, Twoim zaangażowaniem w obrazowe podpowiadanie jak urządzić wnętrze swojego wymarzonego domu i dlatego zarejestrowałam się. To był ten bodziec! Redakcja twierdzi, że Twoje konto jest z powrotem czynne.Tak naprawdę przydałyby się jeszcze przeprosiny, skoro jak pisze "nie chce być cenzorem". Bo gdyby była, ukróciłaby w porę wszelkie prowokacje i nie Tobie zamykała drzwi przed nosem!!!!! Mimilapin, wracaj!! Proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 no coz - kazdy ma swoj sposob postrzegania zaistnialej sytuacji - ja troszke odmienny od Ew-ki czy Soneczka.rozstrzasac juz tego nie ma sensu.A co do Redakcji - sadze ze zachowala sie OK - zamknela watek gdy juz wlasciwie wszystko zostalo powiedziane i powstal zamet i wycieczi osobiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 06.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ludzie o nieprzecietnej osobowosci zawsze sa kontrowersyjni. Nie zajelam wyraznego stanowiska w sprawie Mimi,bo bywam tu okazjonalnie i moja znajomosc faktow jest zapewne niepelna. Niemniej polubilam to forum,a szczegolnie watek Mimilapin o architekturze nowoczesnej oraz te dotyczace wnetrz. O ile dzielenie sie wiedza,poparte fotkami jest przyjemniejsze i latwiejszae w przyswajaniu dla odbiorcy,o tyle dla autora zdecydowanie bardziej pracochlonne. Obojetnie z jakich pobudek robila to Mimi (jak sugeruja niektorzy forumowicze) ja jej za to dziekuje. Mimilapin,zycze ci powodzenia i spelnienia marzen ! Odwiedz czasami swoje "forumowe dzieci"http://www.diddl.de/diddl/images/steckbriefe/extra_images/mimihopps01.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Moje Skarby dziękuję Wam za ciepłe słowa Dla Was właśnie pisałam - dla inteligentnych,mądrych,otwartych,wrażliwych ,kulturalnych ludzi,jakich wiele tutaj poznałam i to jest wspaniałe Na pewno będę tutaj często zaglądać,jako czytelnik,bo zabieram się ostro do pracy. Znacie mój entuzjazm - na jesień pojadę do Holandii,na największą kwiatową giełdę na świecie i zamierzam przywieźć najpiękniejsze cebulki i nowe sadzonki od moich holenderskich przyjaciół - ogrodników. Nie zapomnę i o Was i dam znać,żeby i u Was zrobiło się cudownie kolorowo .Tulipany jak piwonie,magnolie tonące w kwiatach... Trzymajcie za mnie kciuki,by do jesieni się udało skończyć dom. Straciłam cierpliwość dla house (wstyd mi za to,przepraszam za to zdanie o pijanym w galerii ),ale mam nadzieję,że uda mi się za to my home. pa Kochani mimilapin i mimiłobuziaki http://foto.onet.pl/upload/38/92/_468483_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/38/75/_468485_n.jpg [email protected] piszcie proszę na adres e-mail - jeśli tylko mogę pomóc,zawsze odpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.05.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Mimi ty sie nie wyglupiaj. Uczestnicy tego nieszczesnego watku o desperacie - a wiec i ty - dostali upomnienie w formie bana i juz i tak to odbierz - Redakcja sobie pogadala ( pobanowala) i juz. Nie ma co sie obrazac i uciekac z forum. Jak twoj szef cie nieslusznie "zbanuje" to chyba nie zwalniasz sie od razu z pracy co?? Bardzo przydaja mi sie twoje zdjecia kuchni, kominkow, sypialni. Pewnie cos z nich w swoim domu wykorzystam, niektore drukuje i chowam. Ale swoja droga ten watek o desperacie to twoj niewypal. Normalnie rzeka zali, intryg, klotni. Watek typu - "be" . Ale coz nie emocjonuj sie kolezanko tylko do pracy , do pracy rodacy wklejaj nastepne zdjatka ktore wielu sie przydadza pozdrawiam ciebie narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.05.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Szanowna Redakcjo.Jest takie stare powiedzenie pszczół: jak podskoczysz, to zawsze nie w takt. MimiTo nie Redakcja tworzy to forum. Masz tutaj przyjaciół. Pisz dla nich.Karygodne postępowanie niektórych adminów nie karze Tylko Ciebie, ale i nas. Twoich przyjaciół. Widocznie Admin redakcyjny zapomniał o tym. Medal zawsze ma dwie strony. Wina zazwyczaj leży pośrodku. Czuję się urażony taką postawą Redakcji. Łaskawca przywrócił Cię do łask. Śmiechu warte.Mimi pisz dla nas, nie dla Redakcji. Ja przychodzę, tutaj na forum dla takich ludzi jak właśnie Ty.Nie odchodź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Hej,Kochani,dajcie spokój. pożegnałam się z forum,mam nadzieję,że desperat pod kolejnymi postaciami także zniknie,bo nie będzie miał frajdy,jak i mnie nie będzie Owszem ,wkleiłam post BUC ale nie dlatego,że dałam się sprowokować,ale by pokazać,na czym polega ta metoda - kolejny nick,kolejna prowokacja,do bólu) A ja wolę spokój i chcę chronić swoją prywatność.I chcę byście i Wy mieli spokój. Niech się forum rozwija,niech się spełniają Wasze i moje marzenia o domu. Wracam do moich Słodkich Łobuziaków. Piszcie dalej w moich wątkach,by nie umarły,bo będę czasem z nich korzystać Dzięki - mimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Hej,Kochani,dajcie spokój. pożegnałam się z forum,mam nadzieję,że desperat pod kolejnymi postaciami także zniknie,bo nie będzie miał frajdy,jak i mnie nie będzie Owszem ,wkleiłam post BUC ale nie dlatego,że dałam się sprowokować,ale by pokazać,na czym polega ta metoda - kolejny nick,kolejna prowokacja,do bólu) A ja wolę spokój i chcę chronić swoją prywatność.I chcę byście i Wy mieli spokój. Niech się forum rozwija,niech się spełniają Wasze i moje marzenia o domu. Wracam do moich Słodkich Łobuziaków. Piszcie dalej w moich wątkach,by nie umarły,bo będę czasem z nich korzystać Dzięki - mimi Mimi Nie rób nam tego. Bądź ponad to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.05.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 zabiore po raz ostatni glos w tej sprawie gdyz szkoda juz slowMIMI - personalnie do Ciebie. Przestan wypisywac mi na priv - juz raz to czynilas po zamknieciu watku "trzeba miec fantazje" starajac siebie wybielic teraz czynisz to po raz kolejny.Cytowac twego maila nie bede gdyz prostakiem jakim mnie nazwalas nie jestem. Dajesz tylko swiadectwo o sobie. Po raz klolejny prosze Cie - daj spokoj a jesli przeszkadzaja Ci opinie rozne od Twojej wlasnej - jest tyle mozliwosci stworzenia w necie wlasnych stron, autorskich forum dyskusyjnych (gdzie oponetow usuwac sobie bedziesz mogla jak tylko zechcesz) i stworz swoj wlasny swiat tam a nie tutajPrzeginasz kobieto i szkoda ze tego nie widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.05.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jareko jesteś fajny gość, ale jeżeli Mimi pisze do Ciebie na priva, to bądź facetem i nie rozgłaszaj tego publicznie. Załatw to z Nią prywatnie. Po to są privy. Z tych zamieszek forumowych, to chyba największą frajdę mają donosiciele. Gdyby nie oni, to przeszłoby to wszystko bez echa. Mamy wszyscy tutaj przyjaciół, ale i nie wszyscy kochamy się. Myślę, że są tacy, którzy tylko czekają na jakąś wpadkę nielubianego nicka, aby zameldować o tym niezwłocznie Redakcji. To jest wstrętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.05.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 janussz - niby masz racje dlatego tez tego co otrzymalem nie cytuje - a uwierz mi - niezbyt wywazone to ze strony mimi slowa to byly. Drazni mnie co innego i temu dalem wyraz. Ani ja znam, ani lubie czy tez nie lubie ale priv dla mnie jest moze nie swiety ale nie takim celom sluzacy. Co innego gdybysmy byli w jakiejs tam zazylosci - ale tak ? Zwlaszcza ze jak wspomnialem juz raz mialo to miejsce i jak widze powtarza sie Po prostu powli zaczynam alergicznie na te osobe reagowac - i do czorta - mam do tego prawo !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.05.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jarekoja alergicznie reaguję, jak my forumowicze nie potrafimy swoich prywatnych spraw rozwiązać sami, tylko jak małe dzieci na skargę do rodziców-Redakcji.Zobacz. Są wątki, posty w wyniku których ktoś może stracić dobytek, nie mówiąc o zdrowiu czy życiu. Zero reakcji Redakcji. Pokłócimy się, poobrażamy, wątek umiera śmiercią naturalną i jest dalej miło.Dzieci pokłócą się i jest wszystko oki. Oki do chwili braku zaangażowania rodziców. Tutaj Redakcji.Brak jest jednej opcji tutaj na tym forum. Nie można dać ignora na privie.Ale i takie sytuacje mozna przeżyć. Mało tego. Można stać się nawet przyjaciółmi. Mówię to o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Janussz z tego co pamiętam to Mimi na forum co chwilę zwracała się do Redakcji a to o usunięcie zdjęć i doprowadziła do usunięcia wątku a to o wybanowianie house.po za tym, co pisałem, zachowywała się przy tym jak mała rozkapryszona dziewczynka i za wszelką cenę starała się udowodnić swoje racje, dla mnie i nie tylko wątpliwe. a jej egzaltacja, zresztą co będę pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts