Sloneczko 06.05.2005 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 No popatrz...Nie sądzę, by zwracała się do Redakcji w jakiejś Twojej, czy mojej, czy jeszcze innych, sprawie.Ona prosiła o pomoc, bo Ją szczuli i wykorzystywali Jej egzaltację, gdy tylko ją wyczuli. Czy to tak trudno zrozumieć?!! Cholera mnie bierze, jak czytam o tych "męskich" alergiach i fochach. A dla tych *****, którzy łazili za Mimi z premedytacją, by doprowadzać Ją do białej gorączki, to już żadnego złego słowa nie macie? Alergii na nich też? A co oni sobą reprezentują na tym forum? Komu pomogli? Ilu rad udzielili? Ile zdjęć wyszukali w necie, by je tu wkleić, co??? Odnoszę wrażenie, że przyszli poczytać, a potem pobawić się kosztem jednej z nas. Powiem mocniej: kto jest przeciwko Mimi, jest przeciw mnie również.Bo ja szczucia i prowokatorów nienawidzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.05.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Słoneczko, nie wiem, ja osobiście nic do Mimi nie mam, staram się na to patrzeć z boku - chłodnym okiemw zlikwidowanym wątku Zbycha wręcz stanąłem w jej obronie po chamskiej napaści na nią. ale to co się działo ostatnio, jej reakcja na house to było żałosne, za bardzo zangażowała się emocjonalnie, reagując alergicznie na jego obecność w wątku. zrobiłem to samo co Mieczu, zadałem sobie trud przeczytania wszystkiego co dotyczyło tego tematu. podtrzymuję to co napisałem, Mimi dała plamę, sama się podłożyła i efektem tego było to co było. a za prowokatora się nie uważam.po to jest to forum żeby można było wypowiedzieć między innymi opinię o tych co są na tym forum zwłaszcza jak zachowują się w sposób conajmniej kontrowersyjny.opinia ta wcale nie musi być zgodna z zapatrywaniami innych, inaczej nie było by to forum lecz towarzystwo wzajemnej adoracji.i wyobraź sobie pomimo tego że jesteś innego zdania wcale Cię nie nienawidzę, masz prawo widzieć i odbierać to inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2005 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Stwierdziłam, odpowiadając na Twój post, że Mimi na pewno nie skarżyła się do Redakcji na Ciebie, czy na mnie, prawda? Skąd więc myśl, że Ciebie uważam za prowokatora? Spokojnie, niedługo się odezwą, jak te nożyce, chyba że Redakcja zrobiła z nimi porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.05.2005 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 a wiecie co ? a ja się trochę zawiałam, troszenieteczkę , siedzę dziś sama, jak ten kartofel w dole, czytam te wszystkie długaśne wątki i jedno chce wam powiedzieć : no..... lubmy się trochę , kochajta sie ludzie , no make love not war no, kurka wodna, chyba każdy ma w swojego sędziego liniowego, no spalony to spalony - popełniłem błąd, dałem sie wpuścić w hausa, czy co tam, ale wiem kim jestem, wiem po co coś robię i jestem albo sobie daje spokój wierze, że mimi kiedyś zrozumie że forum to taka giełda popularności : raz jesteś połechtany, jutro cię lekko skopią i nie ma co tego personalnie tyraktować ale jesli ważne jest to co robię i coś mi to robi, to nie muszę potwierdzać swojej wartości w oczach forumków : spektakularnie odchodziąc np. ja wiem, że trudno jest zachować spokój olimpijczyka jak cię atakują , ale można , można i Redakcja tu na wafel - wszyscy przeminom, spory i niesprawiedliwośc przeminie, a Redakcja trwać bedzie dlatego jako niezależny linowy mówię : ignorowanie elementów destruktywnych jest jedyną drogą, wyrozumiałość dla cudzych pierdolców jest jedyną drogą, spokój długodystansowca jest jedną drogą howk !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 07.05.2005 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Nie ma co ,naprawde szkoda palcy i klawiatury jak pisal Jareko. ps. to jak bedzie z tym wypadem na piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Kto się czubi ten się lubi.................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 07.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Słoneczko, a za prowokatora się nie uważam. po to jest to forum żeby można było wypowiedzieć między innymi opinię o tych co są na tym forum zwłaszcza jak zachowują się w sposób conajmniej kontrowersyjny. opinia ta wcale nie musi być zgodna z zapatrywaniami innych, inaczej nie było by to forum lecz towarzystwo wzajemnej adoracji. i wyobraź sobie pomimo tego że jesteś innego zdania wcale Cię nie nienawidzę, masz prawo widzieć i odbierać to inaczej Tak właśnie!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Trzymajcie za mnie kciuki,by do jesieni się udało skończyć dom. Straciłam cierpliwość dla house (wstyd mi za to,przepraszam za to zdanie o pijanym w galerii ),ale mam nadzieję,że uda mi się za to my home Przepraszam house jeszcze raz - mimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Fajnie, że to się tak kończy.Jednak pozostaje we mnie żal do Redakcji. Żal, gdyż z tego forum padło wiele wspaniałych rozwiązań. Rozwiązań służących poprawie dobrej atmosfery zakłócanej co jakiś czas. I co? Redakcja przemyśli rozwiązanie-to słowa Redakcji. Uważam, że po takiej deklaracji powinno paść przynajmniej zdawkowo: nie podoba nam się to. Przynajmniej tyle. Jeżeli jednak nie padło ani razu takie stwierdzenie, to Redakcja przystała na propozycje. Przystała, to może wprowadzi je w zycie?A donosiciele niech się wstydzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Janussz - sadze ze Redakcja i tak wykazuje sie wyjatkowa ciepliwoscia i zrozumieniem. Czasem reaguje moze zbyt pozno czasem za szybko ale nie dziwi mnie to. Jest miedzy mlotem a kowadlem Coz to jest forum? (moim skromnym zdaniem) Forum to zbieranina roznych ludzi, o roznym poziomie wiedzy, roznym swiatopogaldzie, roznym temperamencie itp. Kazdy z nas jest inny - jedyne co nas laczy to plec kobitki to kobitki faceci to faceci - wszystko inne nas rozni Jesli komus ktos nie odpowiada to miast domagac sie jego usuniecia z Forum niech go po prostu - mowiac mlodziezowo - oleje. Czy musimy zawsze reagowac? Wiem ze to trudne gdy szlag nas trafia jak ktos gada glupoty lub manipuluje faktami ale lepiej odejsc z watku, zmilczec, jasli jednak nas ciekawi - poobserwowac z boku, milczaco. Wtedy zacietrzewienia bedzie mniej, jak i wyceczek osobistych, chamstwa czy tez wulgaryzmow. Wystarczy przesledziec kilka watkow gdzie emocje wziely gore nad zrozumieniem podstawowej sprawy - nikt nie jest taki sam jak ja i ma takie same poglady we wszystkim. Zadne banowanie, czerwone kartki, donosicielstwo nie pomoga. Pamietam jak doniesiono do mnie za to ze poglady w ktoryms z watkow mialem odmienne od donosiciela. Takie sytuacje sa chore. Nikt nie ma prawa wymagac by inni mysleli tak samo jak on!!! a jesli ma odmienne wymagac usuniecia czy zbanowania go. My sami ksztaltujemy oblicze forum i nasza reakcja na prowokacje czy inne sytuacje tworzy jego wizerunek Jestem za olewaniem niewygodnych I cale szczescie ze nie jestesmy jednacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.05.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 ...to jak bedzie z tym wypadem na piwo? trzeba sie skrzyknac Dzien ustalic Miejsce i po prostu pic piwko Wiec chetni gdzie sa i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 i po prostu pic piwko tutaj się zgodzę,im więcej wypijecie,tym szybciej się wybuduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julia7 07.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Ja też się piszę na to piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julia7 07.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Redakcjo - dziekuje za usuniecie mego postu Ale zgodnie z sugestia wczesniej przeze mnie zgloszona w polemike wdawac sie nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Uporczywe jątrzenie w tej samej sprawie przez mimilapin (usnięte nowe wypowiedzi) zmusza nas ponownie do zbanowania forumowiczki. Zupełnie niezrozumiała wydaje się jej postawa podsycania konfliktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 07.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Jednym slowem zaczyna sie od nowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Szanowna Redakcjo - milo mi slyszec iz nie tylko ja tak jej usuniety post odebralem Czy w soboty tez pracujecie? Wspolczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Jednym slowem zaczyna sie od nowa .jasne - zaczyna sie od nowa temat - pijemy piwko czy tez nie? Tylko jakis dziwny napis pod kreska masz - ja do USA paszportu nie dostane wiec ty manatki pakuj i do Warszawy zapraszam Zgrzewke piwa trzymam zawsze w zanadrzu, w lodowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 07.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Jak bede oczywiscie na 100% dam znac,bywam kilka razy w roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts