agniesia 07.05.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 prog to miejsce krytyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 08.05.2005 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Piwo,klikni tutaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 house śmieszny masz emblemat......wiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Piwo ukształtowało me wspaniałe ciało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura2 08.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Bendem pić Żywiec, aż się Okocim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 08.05.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 house śmieszny masz emblemat......wiesz ? Wiem,http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_dance10.gif po piwku jest nawet bardziej smieszniejszy . Wlasnie poprawilem filmik o piwku powyzej.http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_dance5.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.05.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 smakuje jak za czasow studenckich, w klubie z lotkami Za moich studenckich czasów nie było klubów z lotkami. Piwa można było się napić tylko w knajpach z lokalnym folklorem, często dość ostrym . Wielką popularnością cieszyło się wtedy "piwo kloszowe" Czy ktoś to jeszcze pamięta? pozdrawiam Edzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 kloszowe? Ja pamietam takie fajne okragle budy z drewna z kwadratowa dziura przez ktora piwo z beczki podawano No i oczywiscie "Piwo Jasne Pelne" potocznie zwane warszawskim w charakterystycznych butelkach i zielona nalepka - i wiecie co? Te okocimie, zywce i inne niech sie schowaja - TO BYLO PIWO !!!!! PIWKO !!!! PIWECZKO !!!!!! Hmmm..... pic mi sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 A pamietacie "zemstę naptuna"? Takie "granaty" z niebieska naklejką. Zwało sie toto chyba Morskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.05.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 nieeeee.....pamietam Zemste Honeckera Trabanta choc mimo wszystko swietne to bylo autko Pierwszy maz mojej pierwszej zony hehehehehe (ladnie to zabrzmialo ) mial to cudo i calkiem fanie sie nim jezdzilo - tylko tej "wajchy" przy kierownicy jakos opanowac nie moglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelst.8 08.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 musialem sie zalogowac,nie wuytrzymalem tego cyrku. mimi - czytam tylko twoje tematy,nie rozumiemdlaczego nikt nie wziol pod uwage glosow osob zmenczonych kasliwymi prxzytykami house.O tych innych nawet nie chce pisac,wielie nmieporozumienie a zazdrosc i zlosc zaslepila im rozumy,opiekunowi tego forumm glowniemimi-zmnam cie troche.mqmnadzije,ze mi zaprojektujesz jescze stary dom pod naszym miastem.nie przejmus sie tylko,nie m assz kim i czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 pawelst.8 po ilu piwach Ty ten post pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.05.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 pawelst.8 po ilu piwach Ty ten post pisałeś Tola, z ust mi to wyjelas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.05.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Widzę, że wg polskiej tradycji zalewacie z tego smutku robaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.05.2005 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 House, nie udało mi się napić Twojego piwa, ale czy nie jest przypadkiem takie samo, jakie postawiłam kilka postów wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 08.05.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 pawelst.8,juz dawno sie przyznalem ze jestem po ciemnej stronie mocy http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_darthvader.jpg . Sloneczko,moze przyjdzie mam to piwo w realu sfinalizowac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.05.2005 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 08.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Galaktyka jest naprawde mala . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.05.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jednym slowem zaczyna sie od nowa .jasne - zaczyna sie od nowa temat - pijemy piwko czy tez nie? Tylko jakis dziwny napis pod kreska masz - ja do USA paszportu nie dostane wiec ty manatki pakuj i do Warszawy zapraszam Zgrzewke piwa trzymam zawsze w zanadrzu, w lodowce Aaaaaa to to piwo w Wa-wie? no troszke daleko jak na wypad na piwko ( dl amnie oczywiscie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 pawelst.8,juz dawno sie przyznalem ze jestem po ciemnej stronie mocy http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_darthvader.jpg . Sloneczko,moze przyjdzie mam to piwo w realu sfinalizowac . Ty house jego miłośnikiem jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts