Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Redakcja dała plamę!!

Sloneczko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słoneczko

jestem, niestety za bardzo :(

Janusz

tak naprawdę to mam sama teraz areszt, bo leżę z chorą krtanią i nic nie mogę załatwiać, dlatego sobie troszkę powklejałam, ale już zmykam z forum, naprawdę , tak jak napisałam wcześniej..kic kic kic

czy ja wyglądam na recydywę?

http://aseti.strefa.pl/galeria02/inne/flori02.jpg

Mimi przemiła,

tak się składa, że w Polsce wszyscy siedzą za niewinność :)

Ciebie też to spotkało. Widzę, że nie nie możesz spać. Masz chyba koszmary. Traktowano Cię chyba jednak w tym areszcie przyzwoicie?

Tylko ciężka praca na Forum wyzwolić Cię może z tego hiper doła.

Głowa do góry :D .

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.

Janusz

jak widać po zajączku, oczka już mu się kleją...zmęczone maleństwo, czas na zieloną trawkę, a nie po forumowych hasać łączkach :p kic kic

http://aseti.strefa.pl/galeria02/inne/flori02.jpg

p.s. przytulić zajączka, podrapać za uszkiem, a nie do pracy zaganiać, bo już się maleństwo dosyć chyba w tych forumowych zagajnikach napracowało :p

niestety miałam racje, pisząc że za moment znowu poleci kolejny wątek :-? :

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40057

ta sama metoda i ten sam house - prowokowanie, pisanie nie na temat, kopiowanie postów w postaci bardzo długich "balonów"...

Prosze podac swoj adres w wiadomosci prywatnej.Zaraz po tym wysle.

Ktos mial leb i niesamowicie upiekszyl wszystko w wysmienitej grafice .

Jaja jak berety

Ktos mi( ***)przyslal zdjecie na priva .

Dzieki za nie ,zabawy mialem do syta .

Ale ochydny komin .

Czy nie moge podziekowac za zdjecie ktore otrzymalem.

Mialem niesamowita zabawe , wiec tylko po ogladnieciu chce podziekowac.

Ale numer brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .Zachowam sobie na pamiatke .

obrońcy pseudotolerancji - taka jest ta tolerancja, za którą obstawaliście:

Dziekuje ale otrzymalem juz twoje zdjecie od kogos innego.

Myslalem ze sie osram ze smiechu.

Natomias wiem ze chodzilo o inne zdjecie ktorego nie mialem mozliwosci obejrzec.

Wole jednak fotomontaz ktory otrzymalem.

bez komentarza Droga Redakcjo?

niestety miałam racje, pisząc że za moment znowu poleci kolejny wątek :-? :

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40057

ta sama metoda i ten sam house - prowokowanie, pisanie nie na temat, kopiowanie postów w postaci bardzo długich "balonów"...

Prosze podac swoj adres w wiadomosci prywatnej.Zaraz po tym wysle.

Ktos mial leb i niesamowicie upiekszyl wszystko w wysmienitej grafice .

Jaja jak berety

Ktos mi( ***)przyslal zdjecie na priva .

Dzieki za nie ,zabawy mialem do syta .

Ale ochydny komin .

Czy nie moge podziekowac za zdjecie ktore otrzymalem.

Mialem niesamowita zabawe , wiec tylko po ogladnieciu chce podziekowac.

Ale numer brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .Zachowam sobie na pamiatke .

obrońcy pseudotolerancji - taka jest ta tolerancja, za którą obstawaliście:

Dziekuje ale otrzymalem juz twoje zdjecie od kogos innego.

Myslalem ze sie osram ze smiechu.

Natomias wiem ze chodzilo o inne zdjecie ktorego nie mialem mozliwosci obejrzec.

Wole jednak fotomontaz ktory otrzymalem.

bez komentarza Droga Redakcjo?

Coraz bardziej mnie zadziwiasz :lol: :lol: , zaczni moze publikowac wszystkie swoje prywatne listy. :lol: :lol: :lol: :lol: .Bedzie bardziej ciekawie.

Zdjecie(rysunek ,grafike) ktore otrzymalem przesle tobie, abys sie troche posmiala,musze jednak poprosic osobe ktora mi je przeslala o wyrazenie zgody :lol: :lol:

Co do watku, to mi sie bardziej podobaja zdjecia zwiazane z tematem "nasze kominki". :)

co do wklejenia tego postu - to ten jedyny raz, mam nadzieję, a raczej jestem pewna, że ostatni

pozdrawiam - mimi

heeeeeee............. :lol: .

Nie postu, tylko prywatnej korespondencji miedzy toba a mna :lol: :lol: !!!!!!

Wiecej drewna do pilowania? To podsylam :lol: .

http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_wood.jpg

nie podałam tutaj autora postu - podkreślę tylko,że nie podpisał się jako house. Ile nicków można sobie założyć, by dokopywać komuś, kiedy się nie ma innych, kulturalnych i na poziomie argumentów?

Szanowny Adminie

wklejam jeszcze raz piękne słowa Honoraty - nic dodać , nic ująć:

Oczywiście, że forum ogólnodostępne w necie nie jest niczyją własnością i prywatnym folwarkiem to powinno być dla wszystkich oczywiste (tak dla Mimi jaki i housa), ale jest nas tu tyle tysięcy osób aktywnych, tyle tematów i tyle wątków, że żeby nei stało się śmietnikiem powinny obowiązywać tu i być pzrestrzegane pewne reguły.

Czy naprawdę reguły te musza być spisane, żeby trezba było je przestrzegać? Czy nie wystarczy poprostu zasada respektowania siebie na wzjaem, respektowania adwersarza, umiejętności prowadzenia rzeczowego dialogu a nie obliczoych na efekt popularnosći postów "o niczym" i nic nie wnoszacych do tematu?

Z założenia to forum ma moim zadniem służyć wymianą doświadczeń między budującymi, poradami, nowymi inspiracjami. Jak na razie po lekturze przytoczonych wątków mimi dokładnie wpisuje się w założenia tego forum, a więc inspiruje, pokazuje, doradza. Co wniosły do wątku o projektach nowoczesnych domów posty housa? Oceńcie sami, wg. mnie merytorycznie niewiele, za to, co jest napewno jego zamierzonym działaniem, doprowadziły do zagubienia gdzieś głównego tematu wątku, zejścia zupełnie na jakiś boczny tor, w ślepy załułek pyskówek słownych, przepychanek, takiego bla, bla o niczym, żeby tylko coś zepsuć a nie utworzyć jakąś nową wartość. Czy w tym celu jest powołane to forum??? Odpowiedźcie sami na pytanie, jak czulibyście się zadając ważne dla was pytanie, gdyby temat waszego wątku celowo przez kogoś rozmył się w dziwnych dywagacjach nie na temat? Jak czulibyście się gdybyście założyli wątek o waszej pasji, a stałoby się z nim to co z wątkiem założonym przez mimi?

Mówicie, ze nikomu nie można zabronić pisać, otóż moim zdaniem można zabronić. Może już dosyć tego relatywizmu, wolność słowa w necie wcale nie oznacza przecież braku żadnych reguł i zasad, moim zdaniem trzeba respektować pewne zasady, które sa podyktowany chociażby zwykłą ludzką przyzwoitością, jak chociazby taka , że "nie wpierd.....się komuś w temat" tylko po to, żeby go z premedytacją zepsuć, bo w tzw.rzeczową polemikę housa nikt kto przeczytał ten wątek nikt chyba nie wierzy.

cytuję:

zniszczyleś kilka wątków i bardzo sie dziwię ,że takich jak ty -maluczkich - jeszcze ktoś toleruje na Forum

Redakcja jak widać też toleruje takie postępowanie na forum :-?

Nie tylko ja teraz liczę na właściwą reakcję Admina wobec chamstwa i psucia serdecznej atmosfery tego miejsca.

tak ładnie ktoś napisał:

I o to na tym forum chodzi. Mamy wszyscy tworzyć kółko wzajemnej adoracji. To przyjemniejsze, niż awantury.

Szkoda, że trzeba było kolejnej awantury i kolejnego popsutego wątku, tak jak niestety przewidziałam :( .

p.s.

wyjeżdżam i nie będę uczestniczyła w ewentualnej dyskusji na ten temat, zresztą nie ma tutaj już chyba nic do dodania.

Zapraszam w moje piękne strony - nad czyste jeziora i piękne lasy - woda już nawet ciepła :D

http://www.inter.media.pl/nt-bin/lubniewice/galeria/lubniewice/07.jpg

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy cenią spokój i kulturę - także w necie :D

mimi

nie podałam tutaj autora postu - podkreślę tylko,że nie podpisał się jako house. Ile nicków można sobie założyć, by dokopywać komuś, kiedy się nie ma innych, kulturalnych i na poziomie argumentów?

:lol: :lol: :lol: ,dalej swoje.Przeciez to byla odpowiedz na maila prywatnego nie na forum i wiedzialas z kim piszesz :lol: :lol: .

:lol: :lol:

Dlatego ujawnilas prywatna korespondencje nawiazujac do mojej osoby,prawda. :lol: :lol: :lol:

zrobiłbym dokładnie tak samo - umiescilbym aby wszyscy mogli sobie poczytac obrazliwe wiadomosci jeslibym dostawal takie na priv.

House, zle rozumiesz kulturę.

ciekawe kto zastapil teraz slowa gwiazdkami...

Skad wiesz jakie?

Co mozna sie spodziewac po osobie ktora pisze ze e- mail nie otwiera,nie czytam i nie koresponduje ale, to caly czas robi :lol: :lol: :lol: .

Wlosy z glowy wypadaja.

:lol:

http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_gollum.jpg

ps.

Widzisz , tym sie roznimy ,ze dla mnie nie ma roznicy od kogo dostaje listy ,zachowuje je dla siebie bo sa pisane do mnie.

skoro ktoś ma bezczelną odwagę robić fotomontaż z mojego zdjęcia i rozsyłać go na forum, to wklejam aktualne, wczorajsze:

http://foto.onet.pl/upload/6/90/_481760_n.jpg

Adres do moich watków mają moi znajomi, przyjaciele, szef, projektanci, wykonawcy, kilku architektów - wiele, wiele osób (pozdrawiam Was serdecznie :D )

Mogę pokazać swoją twarz, bo nie wstydzę się żadnego napisanego tutaj słowa. I cieszę się za każdym razem jak dziecko, gdy uda mi się choć odrobinkę pomóc - w kwestii wnętrz, którymi zajmuję się dla zabawy, psychologii i w kwestii finansów - które są jedną z moich specjalizacji.

Pozdrawiam serdecznie forumowiczów - wracam nad jezioro - woda ma 20 stopni i można pływać :D

obrońcy pseudotolerancji - taka jest ta tolerancja, za którą obstawaliście

Łatwo jest obrażać tych, którzy śmią być innego zdania niż Ty.

Tolerancja to miecz obosieczny. Tolerujemy house'a, ale tolerujemy również Ciebie.

Chyba że Ciebie nie dotyczą reguły, które w założeniu powinny dotyczyć wszystkich ?

"Tolerancja [łac. tolerantia 'cierpliwość, wytrwałość', od tolerare 'wytrzymywać, znosić'] - wyrozumiałość, liberalizm w stosunku do różnych wierzeń, praktyk, poglądów, postępków, postaw, choćby różniły się od własnych albo były z nimi sprzeczne" - definicja Władysława Kopalińskiego.

Dokładnie to samo można napisać o Tobie. Słowo w słowo.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...