Gosiunia 05.05.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 http://www.dom-projekt.pl/projekty/chmielow/viz/viz_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.05.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Bardzo podoba mi się ten projekt! Też się nad nim zastanawialiśmy, a odpadł ze względu na to, że nie było możliwości zrobić wygodnych schodów-do piwnicy i ewentualnego poddasza. I chociaż wybraliśmy inny domek, to praktycznie nasz różni się tylko układem wnętrza, kątem nachylenia dachu i u mnie wyjście na taras jest na południe. Mnie ten domek" chwyta za serce" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 05.05.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 projekcik extra ma cos w sobie ale nie był bym soba gdybym go nie przerobił1 . na tylniej ścianie zamiast okiem drzwi tarasowe nawet jesli miałbym z nich nie korzystać i2 małe okna w pokojach na ścianie szczytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 1 . na tylniej ścianie zamiast okiem drzwi tarasowe nawet jesli miałbym z nich nie korzystać A jakże, w salonie są już zaprojektowane taaaaakie drzwi tarasowe (z widokiem na las) Tego bocznego tarasu nie ma, centralnie jest okno przy którym stanie stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 coś nie tego, teraz będzie dobrze projekcik extra ma cos w sobie ale nie był bym soba gdybym go nie przerobił 1 . na tylniej ścianie zamiast okiem drzwi tarasowe nawet jesli miałbym z nich nie korzystać i 2 małe okna w pokojach na ścianie szczytowej A jakże, w salonie są już zaprojektowane taaaaakie drzwi tarasowe (z widokiem na las) Tego bocznego tarasu nie ma, centralnie jest okno przy którym stanie stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 I chociaż wybraliśmy inny domek, to praktycznie nasz różni się tylko układem wnętrza, kątem nachylenia dachu i u mnie wyjcie na taras jest na południe. Mnie ten domek" chwyta za serce" pozdrawiam ania67 a jeśli mogę spytać - jaki projekt wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Gosiunia To jest nasz domek http://www.lipinscy.pl/12866.xml?keys=1&int_1lt=100&page=1&w=yes pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ania67 - bardzo ładny i co ważne proporcjonalny. Nasza Pani architekt też nam go proponowała ale jednak wybraliśmy chmielów. Chyba jakoś tak że to co dla Ciebie było minusem to dla nas jest plusem - czyli nie będzie schodów na poddasze (tzn. poddasza nie będzie wogóle) i piwnicy Ale tak to jest, co inwestor to inne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Szanowni forumowicze a może ktoś z Was zna kogoś kto buduje dom według tego projektu lub widział gdzie taki dom zbudowano? Region nie ma znaczenia. Może jest coś na co przed rozpoczęciem budowy należałoby zwrócić uwagę, ulepszyć bądź zmienić? Będę wdzięczna za wskazówki i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ania67 - bardzo ładny i co ważne proporcjonalny. Nasza Pani architekt też nam go proponowała ale jednak wybraliśmy chmielów. Chyba jakoś tak że to co dla Ciebie było minusem to dla nas jest plusem - czyli nie będzie schodów na poddasze (tzn. poddasza nie będzie wogóle) i piwnicy Ale tak to jest, co inwestor to inne potrzeby. To prawda! My musieliśmy doprojektować piwnicę, ponieważ działkę mamy na stoku i w związku z tym musielismy doprojektowac schody. A jak będą juz schody do piwnicy i czemu nie na poddasze? Ale i tak nie bedziemy poddasza póki co wykańczać. Gdyby nie ta piwnica, to kto wie może i byłby Chmielów??? Naprawdę śliczny domek! Czy wprowadzacie jakieś zmiany? Powodzenia w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Zmiany niewielkie:1. w miejscu garderoby przy wejściu pomieszczenie gospodarcze z piecem (na drewno)2. na tylnej ścianie domu w salonie duże przeszklone drzwi, bocznego tarasu nie będzie - tam zaplanowaliśmy okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 No właśnie tak myślałam, że zamiast garderoby pom. gosp.- też tak bym zrobiła. A jeżeli chodzi o wyjście na taras, to tam jest dwoje drzwi. Czy rezygnujecie w ogóle z wyjścia na taras, czy okno zamiast jednych drzwi? a może wyjscie z innej strony? W projekcie tym podoba mi się też duża łazienka, czego w moim nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 W salonie tam gdzie okno będą drzwi a tam gdzie drzwi będzie okno takie machniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 W salonie tam gdzie okno będą drzwi a tam gdzie drzwi będzie okno takie machniom Aha teraz już zajarzyłam A projekt już macie zakupiony? czy jeszcze sie zastanawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 06.05.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Zakupiliśmy w tydzień od "pierwszego wejrzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Tak to już jest, że często sie wraca do tego, który pierwszy zapadnie w serce Nasz był pierwszym, który nam odpowiadał, a póżniej przez rok szukaliśmy tego " idealnego" i ... wróciliśmy do tego pierwszego Gosiunia w takim razie śliczny będziecie mieli domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 16.05.2005 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Odświerzam. Może jednak ktoś z Was spotkał domeczek zbudowany według tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.06.2005 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Czy może jeszcze ktoś mógłby skomentować ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarenka91 30.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam:) też jestem zainteresowana tym projektem bardzo sie ciesze ze jest ktos jeszcze:) zastanawiam sie czy w tym projekcie jest mozliwe zrobienie poddasza uzytkowego moze wiecie cos na ten temat:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts