arasan 06.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!! Jak z euro ???Mam ratę za mieszkanie do końca maja i nie wiem co mam robić.Sprzedawać euro czy brac kredyt, a z euro poczekac do lipca, bo wtedy kolejna rata? Treaz euro spada i boję się, że za dużo stracę. Bardzo proszę o pomoc.Może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nie wiem ile tego E jest, ale przelicz, czy różnica w kursie zwróci Ci odsetki i opłaty związane z obsługą kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arasan 06.05.2005 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dzięki za info i radę. Może faktycznie warto to przliczyć. A tak naprawdę to euro teraz się troszkę umacnia, ale z niektórych źródeł wynika, że się osłabia. To w końcu jak to jest naprawdę?Czy ktoś może wie jak z tym euro?Wiem, że ciężko jest przewidzieć cokolwiek, ale może jakieś przypuszczenia poparte jakimiś poszlakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arasan 19.09.2005 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No i coś mnie zaraz trafi Czy to euro to wogóle kiedyś wzrośnie, bo mam kolejną ratę za mieszkanko, a mam lokatę w euro, ale przy takim kursie to mi zabraknie Czy jest szansa, że coś wzrośnie, bo najwyżej opóźnie wpłate kosztem odsetek POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 19.09.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 witamNie chcę Cie martwić ale przeczytaj sobie to:http://biznes.interia.pl/news?inf=667699pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arasan 19.09.2005 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Dlaczego wszystko idzie nam pod górę Pjotrzu dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 19.09.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ci, którzy mają kredyty w EUR pewnie sa bardziej zadowoleni.Niestety, każdy kij ma dwa końce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arasan 19.09.2005 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Święta racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts