rrmi 30.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 leonjak baba ;( i tu leonie masz u mnie przechlapane , ja bede nosic bloczki i podawac zaprawe, i jestem powazna w tej chwili a tak Cie lubilam.. poza tym chcialysmy rownouprawnienia ? no to korzystajmy z niego , a nie udajemy kruche istoty ale nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 nie obrazaj sie nie amm na mysli kobiet tylko takiego chlopa - BABE co to ma wszystko miekkie i tylko opowiadac umie moja zona tez bedzie pracowac i musze powiedziec ze jak na razie to sprawuje sie lepiej niz niejeden chlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Dla kazdego,kto ma przecietne IQ,nauka zajmie chwile.Bo coz to jest za filozofia zmieszac piasek+cement+wapno+woda.Nabrac nastepnie z wiadra kielnia zaprawe,rozsmarowac ja na bloczku i ustawic na nim nastepny.Oczywiscie z pomoca poziomicy,sznurka,pionu. Kurna, i ludzie płaca za takie coś kilkadziesiąt tysięcy PLN ?? Nie mając doświadczenia budowlanego odważyłbyś się wybudować sobie własnoręcznie doma później w nim mieszkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mariusz moge Cie zapytac o cos osobistego? musze czy nosisz czarne spodnie z mankietami w niedziele?robie Twoj portret psychologiczny i potrzebuje tej info, reszte wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nie, nie noszę. Nie nosze też dresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 mariusz balbym sie mieszkac w domu ktory zbudowal mi jakis anonimowy wiesiek ktorego wszyscy hucznie zwa "fachowcem" na wytrzymalosc domu ma przede wszystkim wplyw jakosc (sklad) zaprawy) a mniej to czy sciana ma odchylke pol centymetra, czy moze 3 cm od pionu ten sklad zaprawy to wole kontrolowac sam a nie ufac jakiemus gosciowi, dla ktorego ten dom nie jest niczym nadzwyczajnym i z tego powodu jest normalne ze staral sie nie bedzie odpowiednio tylko walil jak mu wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 a ja dzisiaj ide biegac i wloze chyba spodnie z dresu a propo nie wiedzialem, ze portret psychologiczny obejmuje ubranie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Leon - widzisz, a ja wychodze z zalożenia, że jeśli nie mam o czymś pojęcia - a na siłę chce coś zrobić - to lepiej robić coś, co później bez kłopotów mi ktoś ,kto ma o tm pojęcie, poprawi. Mogę sam tynkować, szpachlować, malować, kłaść instalacje ale nie odważyłbym się porwać na własnoręczne budowanie całego domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 nie podejmujesz ryzyka bez ryzyka nei ma kolacji jak mawia korwin mikke i ma racje gosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Leon pisze sie a propos a mowi sie a propo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 skuli mje moze byc i mister proper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Leonie pisownia swiadczy jakby o nas samych , wiec musze Cie pilnować zeby jakies złe ludziska polewki z tego nie zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 nie podejmujesz ryzyka bez ryzyka nei ma kolacji jak mawia korwin mikke i ma racje gosciu Mogę zaryzykować utratę znacznej ilości pieniedzy, nigdy w życiu świadomie nie ryzykowałbym gdyby stawką było zdrowie lub życie kogokolwiek z mojej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 zastanow sie mariusz jakie to ryzyko?co sie tam moze stac przy tym murowaniu?zapomnisz cegiel ?albo cementu?albo co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nie wiem Leonie - ale to jak z wycięciem wyrostka robaczkowego. W TV wyglądało to banalnie prosto a podjąłbyś się tego jeśli pacjentem byłaby Twoja żona ? Chociaż z żoną to różnie bywa ale jeśli byłoby to Twoje dziecko ? Ściany OK - można postawić, ale już żeby zrobić porządny strop - schody - trzeba trochę tego doświadczenia posiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 leonie to bylo podchwytliwe pytanie z tymi spodniami , a tak wogole to bylo bez sensu jak cala ta dyskusja, pozdrawiam Cie serdecznie, wyrostek , stawianie scian , co ma tzw.piernik do wiatraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 leonie to bylo podchwytliwe pytanie z tymi spodniami , a tak wogole to bylo bez sensu jak cala ta dyskusja, pozdrawiam Cie serdecznie, wyrostek , stawianie scian , co ma tzw.piernik do wiatraka zreszta tak tylko wpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.05.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Czytam te dywagacje na temat murowania samodzielnego.Dla tych wszystkich,ktorzy boja sie wlasnorecznej pracy.Wystarczy kupic 10 pustakow,nastepnie wymurowac je na probe u babci ,za stodola.Pomoze to przelamac hedonistyczny lek przed praca w ogole.A przed praca przy pomocy wlasnych rak w szczegolnosci.Uwierzcie mi ludzie,ze to nie boli.Jest to porada dla tych,ktorzy licza sie z kazdym wydanym groszem.Nie wazne przy tym,czy wzieli go jako transze,czy zarobili.Nie piszcie jednak,prosze ze nie da sie wymurowac scian,zrobic stropu,itd samodzielnie.Wszelkie szczegoly odnosnie tego zostaly przeciez policzone i pokazane w projekcie przez waszego projektanta.Wam pozostaje zakasac rekawy[dla niektorych to problem] i do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Luc - a czy ty sam bedziesz budował swój dom (prace murarskie) ? Nie boje się cieżkiej pracy fizycznej bo pół dotyczchzasowego mojego "życia zawodowego" tak przepracowałem, boje się za to, że spartole robote a koszta jej poprawienia będą niewspółmniernie wysokie do oszczędności , które chciałem poczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 31.05.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czytam te dywagacje na temat murowania samodzielnego. Dla tych wszystkich,ktorzy boja sie wlasnorecznej pracy. Wystarczy kupic 10 pustakow,nastepnie wymurowac je na probe u babci ,za stodola.[...] Murowanie ścian to bajka ale ze stropem już będzie trochę bólu. Nie to nawet żeby coś spartolić bo układ belek jest w projekcie ale trudno mi sobie wyobrazić jak samodzielnie wciągnąć 5-o metrowa belke na dach i równo ułożyć i tak n razy Wszystko się da ale układanie stropu bez pomocnika bedzie trwało dwa miesiące. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts