neta 20.10.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Witam!Znalazlam w internecie oferte "buduj z PSB".Pisza tam, ze juz mnustwo ludzi dolaczylo sie do budowy domu z nimi. Jest to zespol bankow, hurtowni i nie wiem czego jeszcze. Bardzo mnie to ciekawi i szukam ludzi, ktorzy z nimi buduja. Czy naprawde bardziej oplaca sie budowac z nimi niz samemu? Podobno zapewniaja duzo tansze materialy do budowy, opieke podczas budowy, kredyty, itp. Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktos moze mi powiedziec ile w przyblizeniu bedzie mnie kosztowala budowa domu 110m2, z uzytkowym poddaszen, dach dwuspadowy w stanie surowym zamknietym? Czy ktos budowal moze podobnie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 20.10.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Zerknij:http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=4591&forum=42Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 21.10.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 A to 100 m2 to już z poddaszem, czy tylko dół.Ja tak miałam - mały domek 120 m2 z poddaszem - a na poddaszu wyszło drugie 120 m2 i kwota ok. 100 000 zł, ale nie żałuję.Aha, i ważne gdzie będziesz budować?B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 21.10.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 neto. Ja buduję w programie z Psb i jestem bardzo zadowolony. Już z samego faktu przystąpienia do programu dostałe 7% rabatu, transport gratis. Opłaca się zamawiać duże ilości, np. materiał na ściany, dach, cement i "pochodne". Nie zwalnia to jednak od sprawdzenia cen i negocjacji z innymi hurtowniami. Wszelkich informacji udzieli Ci właściciel hurtowni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta 22.10.2002 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Witam i dziekuje za odpowiedziCzy konieczne jest abym miala projekt z Extradomu? bo mi sie np. podoba z firmy Studio Atrium.Bela. Bede budowac w Swinoujsciu, a te 110m2 to juz razem z poddaszem. A jak Ty to zrobilas, ze Tobie wyszlo drugie 120m na gorze? A te 100tys. to juz chyba za caly dom?Pozdrwaiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts