Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktos z Was buduje w programie "BUDUJ Z PSB" ?

neta

Recommended Posts

Witam!

Znalazlam w internecie oferte "buduj z PSB".Pisza tam, ze juz mnustwo ludzi dolaczylo sie do budowy domu z nimi. Jest to zespol bankow, hurtowni i nie wiem czego jeszcze. Bardzo mnie to ciekawi i szukam ludzi, ktorzy z nimi buduja. Czy naprawde bardziej oplaca sie budowac z nimi niz samemu? Podobno zapewniaja duzo tansze materialy do budowy, opieke podczas budowy, kredyty, itp.

Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktos moze mi powiedziec ile w przyblizeniu bedzie mnie kosztowala budowa domu 110m2, z uzytkowym poddaszen, dach dwuspadowy w stanie surowym zamknietym? Czy ktos budowal moze podobnie?

Pozdrawiam

neto. Ja buduję w programie z Psb i jestem bardzo zadowolony. Już z samego faktu przystąpienia do programu dostałe 7% rabatu, transport gratis. Opłaca się zamawiać duże ilości, np. materiał na ściany, dach, cement i "pochodne". Nie zwalnia to jednak od sprawdzenia cen i negocjacji z innymi hurtowniami. Wszelkich informacji udzieli Ci właściciel hurtowni.

Pozdrawiam.

Witam i dziekuje za odpowiedzi

Czy konieczne jest abym miala projekt z Extradomu? bo mi sie np. podoba z firmy Studio Atrium.

Bela. Bede budowac w Swinoujsciu, a te 110m2 to juz razem z poddaszem. A jak Ty to zrobilas, ze Tobie wyszlo drugie 120m na gorze? A te 100tys. to juz chyba za caly dom?

Pozdrwaiam,A.