budynek06 29.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ż Y C I E T O N A U K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jakiś taki smutny ten watek się zrobił. Ponieważ jestem optymistą to od razu powiem że nie uważam za prawdziwe przysłowie: "Czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał" Ja uczę się całe życie. A mianowicie: 1. Wraz z moją ukochaną żoną uczymy się wzajemnie miłości, oraz umiejętności przebaczania. 2. Od moich urwisów (dwójka dzieci w wieku 2 latka i 5,5 roku) uczę sie cierpliwości, poświęcenia. 3. Od przyjaciół (nawet z okresu szkoły podstawowej) uczę się czynnej przyjaźni, pomimo różnic zdań, poglądów. Ta przyjaźń jest ponad to. 4. W pracy uczę się cały czas 5. A w ostatnim okresie chłonę wiedzę z zakresu BUDOWNICTWA. Po trochu z Muratora, po trochu z Forum, od znajomych, od majstrów i wszystkich ludzi dobrej woli. Na naukę nigdy nie jest za późno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Uczymy się i to cały czas. W przeciągu ostatnich 10 lat najwięcej nauczyła mnie budowa i forum.Liznąłem wiedzy tajemnej, poznałęm trochę technologii i już wiem, że kolejna budowa (jeśli kiedykolwiek nastąpi) potoczy się inaczej. Nie oznacza to, że ta była zła, ale wiem, że mogłą być lepsza.Ogólnie budowa bardzo zmienia człowieka - szczególnie jeśli jest wyżeczeniem i ciągłym szukaniem lepszych rozwiązań. Ludzie z dużą kasą zlecający budowę pod klucz, a po wszystkim zamieszkujacy w domu wiele tracą...Budowa nauczyła mnie większej otwartości i mówienia "nie - na to nas nie stać" bez całkowitego skrępowania.Forum nauczyło mnie otwartości na ludzi, dało wiarę w innego człowieka któy będąc daleko myśli o mnie i stara się doradzić i robi to wszystko całkowicie bezinteresownie.Przez te lata staliście się mi bliżsi, forum to wielka rodzina, bo często stosunki między forumowiczami bywają dużo lepsze niż w niejednej rodzinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdrowa Marchewka 12.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Uczymy sie tego aby szybko nie jeździć )) http://digart.img.digart.pl/data/img/26/96/miniaturki400/847197.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts