Barbara74 06.05.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 jaka odległość pomiędzy kibelkiem, bidetem i ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.05.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja mam między kibelkiem a bidetem koło 40 cm. Wygląda to tak: http://tommco.photosite.com/~photos/tn/59_348.ts1095072612000.jpg Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.05.2005 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 widziałam twój domek jak zastanawiałam się nad drewnianym blatem do łazienki z jakiego masz drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.05.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Coś Ci się Basiu pomyliło....bo blaty mam kafelkowe Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 06.05.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Odległości bidetu od sąsiednich urządzeń lub ściany - to wg katalogu wydanego przez producenta ceramiki sanitarnej "KOŁO" - 30cm.Ale zadam pytanie : jak korzysta się z bidetu ? - siadając przodem czy tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Zbigniew, a co chcesz umyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.05.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ale zadam pytanie : jak korzysta się z bidetu ? - siadając przodem czy tyłem. Np. myć nogi możesz na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 06.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ale zadam pytanie : jak korzysta się z bidetu ? - siadając przodem czy tyłem. Np. myć nogi możesz na stojąco Mój pomysł jest zamiast bidetu- bidetta. Nie ma znaczenia jak siądziesz-polejesz sobie i z przodu i z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkarczewski 06.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A zgodnie z ulotką reklamową ORAS'A to przy pomocy bidetty można nawet w WC kalosze umyć. Rewelacja. Nie ma to jak czyste gumofilce. Od dziś lud chłopo-robotniczy Polski Ludowej bedzie mógł na czyn społeczny udać się w lsniących czystością gumofilcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 09.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Mój pomysł jest zamiast bidetu- bidetta. Nie ma znaczenia jak siądziesz-polejesz sobie i z przodu i z tyłu Mieliśmy bidette, mamy bidet. Jest różnica! Jeśli potrzebujecie te urządzenia do celów do jakich zostały przeznaczone a nie do mycia gumiaków, to jednak lepszy jest bidet. Zwróćcie uwagę, że bidet jest zazwyczaj dłuższy niż kibelek... no i nie trzeba baterii trzymać (jak bidetki), i regulacja temperatury jest pod ręką a nie metr dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ale zadam pytanie : jak korzysta się z bidetu ? - siadając przodem czy tyłem. Zbysiu-przodem, przodem się korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 09.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Mój pomysł jest zamiast bidetu- bidetta. Nie ma znaczenia jak siądziesz-polejesz sobie i z przodu i z tyłu Mieliśmy bidette, mamy bidet. Jest różnica! Jeśli potrzebujecie te urządzenia do celów do jakich zostały przeznaczone a nie do mycia gumiaków, to jednak lepszy jest bidet. Zwróćcie uwagę, że bidet jest zazwyczaj dłuższy niż kibelek... no i nie trzeba baterii trzymać (jak bidetki), i regulacja temperatury jest pod ręką a nie metr dalej. Potwierdzam, mam bidettę i trzeba uważać żeby nie zachlapać okolic kibelka. Niewygodnie jest trzymając bidettę sięgać po mydło i ręcznik, kibelek jest jednak troszkę za mały do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Chyba do przodu tym co ma być myte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a może zrobić 2 in 1. słyszałem, że chyba geberit produkuje kibelek z bidetem łącznie. drogie coś to okrutnie ale podoba się zwłaszcza paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 09.05.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dziękuję za odpowiedź JOOLA i JANUSSZ.Teraz wiem i nie będę musiał podglądać, tym bardziej, że drzwi łazienkowe są pozbawione dziurki do klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts