Marekhz8 07.05.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Kiedyś przejezdżając przez jakąś wieś widziałem mały samorobny traktorek,teraz po wybudowaniu w domu pomyślałem że taki trktorek znacznie ułatwił by mi życie przy pracach w ogrodzie.Może ma ktoś pomysł jak coś takiego zbudować.Zdobyłem już do niego ślnik 12KM tz S-a,układam sobie projekt,ale będe wdzięczny za jakieś porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 07.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 moj sasiad cos takiego sobie dawno, dwano temu zmajstrowal, i male to wcale nie jest ;p. Ja jak zwykle odsylam z takimi rzeczami do forum elektroda.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 09.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Kiedyś przejezdżając przez jakąś wieś widziałem mały samorobny traktorek ,układam sobie projekt,ale będe wdzięczny za jakieś porady. Jedna rada: jeśli nie jesteś zapalonym, doświadczonym majstekowiczem, zamiast własnych prób poszukaj właśnie po okolicznych wsiach. Takie rzeczy często są do kupienia za gosze - niedawno sąsiad nabył w ten sposób traktorek-samoróbę z małą przyczepką i "pająkiem" do siana za jedyne 1000 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts