Patsi 10.05.2005 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Córcia juz grabeczki ma najbardziej lubi rozgarniać ziemię ze świeżo posianymi bylinkami Ja w "ziemi spod lasu" znalazłam kawał muszli klozetowej, jakby posztukował, to byłaby całość jak znalazł Dzięki wam zaczynam się naśmiewać z całej sytuacji. Ostatnio pytam męża, może krowę kupimy? Bo kosiarki w serwisie jak nie było, tak nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 10.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No i tak trzymaj! A....może znajdziesz tam jeszcze coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ostatnio pytam męża, może krowę kupimy? Bo kosiarki w serwisie jak nie było, tak nie ma... Krowa to trochę duża ale owca czemu nie, sama o tym myślałam i moja owczarzyca miała by co paść, w końcu do tego jest stworzona. Tylka ta owca od tego pasianie sama by mogła paść bo psica nadgorliwa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 10.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Patsi, nie bądź dla siebie zbyt surowa. Z pracą w ogrodzie tak już jest, że wymaga sporo czasu i systematyczności. Jak mówią Niemcy "langsam, langsam aber sicher" - powoli, powoli, ale pewnie. Przecież nie od razu Kraków zbudowano Naprawdę cała frajda w ogrodnictwie polega na tym, że zawsze masz coś do zrobienia i zawsze możesz coś zmienić, nawet jeżeli jeszcze wczoraj się wydawało, że jest dopięty w każdym szczególe Powodzenia. Będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts