Marek N. 07.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Witajcie Może ktoś mi doradzi jak najprościej (najtaniej) odprowadzić deszczówkę z dachu o pow. 240m.kw. Działka ma 20m szer na 60m dł. Dom stoi mniej więcej na środku szerokości a z prawej strony mam wjazd ok 8m szer. ale na wjeździe jest usytuowane szambo(szczelne), a do rowu odpływu nie ma po jest po drugiej stronie ulicy. Co zrobić bo mnie jak na razie przy sporym deszczu podtapia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 07.05.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Przeczytaj posty Zbigniewa Rudnickiego w tym temacie;http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=46427&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 30.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ile wody szacujesz na jedno podlewanie. 1000 m2 to ok. 5 m3 wody.Aby starczyło na kilka podlewań trzeba mieć dużo większy zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts