inż. Mamoń 07.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Jak w temacie. Może ktoś ma dobry i sprawdzony kontakt? JANKES - może Ty masz coś? Próbuję wysłać prywatną wiadomość, ale nie chce ona wyjść z mojej skrzynki. Cały czas jest w folderze "do wysłania" i nijak nie chce wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 08.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Wylewkarza czego? Betonu, żywicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.05.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Wylewkarza czego? Betonu, żywicy ? Wylewkarza = ułożenie folii, styropianu i jastrychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passenger 08.05.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Jak w temacie. Może ktoś ma dobry i sprawdzony kontakt? JANKES - może Ty masz coś? Próbuję wysłać prywatną wiadomość, ale nie chce ona wyjść z mojej skrzynki. Cały czas jest w folderze "do wysłania" i nijak nie chce wyjść. Paulbud - posadzki maszynowe szybko, dokładnie i bezproblemowo tel. gdzies mam, w razie potrzeby pozdrawiam p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 09.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Wyszla, wyszla. Juz Ci odpisalem. Tez tak kiedys mialem. Te wiadomosci wychodza, ale czasem z opoznieniem sie to pokazuje. Niestety nie mam dobrego wylewkarza. Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jankes - dzięki.Passenger - również dzięki. Przypadkiem ten namiar już miałem. Goć robi dobre wrażenie przez telefon, ale na wizję przyjechał nieprzygotowany (nie miał jak sprawdzić poziomów). Dzi będzie u mnie ponownie i zobaczę jak będzie tym razem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 09.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jak w temacie. Może ktoś ma dobry i sprawdzony kontakt? JANKES - może Ty masz coś? Próbuję wysłać prywatną wiadomość, ale nie chce ona wyjść z mojej skrzynki. Cały czas jest w folderze "do wysłania" i nijak nie chce wyjść. Wiadomości "przeskakują" z folderu "do wysłania" do "wysłane" dopiero wtedy, gdy adresat odczyta wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passenger 09.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jankes - dzięki. Passenger - również dzięki. Przypadkiem ten namiar już miałem. Goć robi dobre wrażenie przez telefon, ale na wizję przyjechał nieprzygotowany (nie miał jak sprawdzić poziomów). Dzi będzie u mnie ponownie i zobaczę jak będzie tym razem. pozdrawiam bo on troche dziwny w jest ;> ale do wykonania nie mialem zadnych zastrzezen - a nasz kierownik poleca go w ciemno i nawet nie sprawdza wykonania, bo ma zaufanie pozdrawiam p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Polecam Paulbud z czystym sumieniemjak wybierałem parkiet, parkieciarz powiedział że tylko 2 x w swoim zyciu wyszło mu mniej kleju na 1 m2 niż wychodziło z normy, oby dwie posadzki robił Paulbud. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 11.05.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Prosze o namiary na nich.' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartmaj 09.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Prosze o namiary na firme paulbud . dzieki bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 09.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Rezi - proszę także o te namiary Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts