Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM MAMY

Recommended Posts

....Zdjęcia są wklejone nie chronologicznie ....

W albumie onet zdjęcia układają się alfabetycznie według nazwy aby były w danej kolejności można dodawać do nazw zdjęć numery np 01elewacja, 02wejście, 03dach i wtedy będą po kolei, można oczywiście w każdej chwili edytować album i nadawać inne kolejności

Nie ma nic przyjemniejszego niż miłe słowa ...

Zdjęcia z lotu ptaka były robione tzw. "okazją". Widoki były super. Ale to nie ja leciałam tylko mąż i to ON doświadczał przyjemności latania.

Dziękuję, to miło gdy ktoś chwali, aż cieplej w okolicy brzucha.

Aga, jak to zrobiłaś, że udało się wkleić to zdjęcie? My z mężem spędziliśmy wczorajszy dzień przy komuterze i dopiero wieczorem udało nam się z onetem.

Pozdrawiam, mama. :lol:

Mama domek super :lol: a żeby wkleić zdjęcie musisz jak wejdzesz na onet kliknąć zdjęcie które chcesz zamieścić, wtedy będzie w większym rozmiarze, potem klikasz prawym przyciskiem myszy we właściwości i kopiujesz adres. Następnie jak piszesz post umieszczasz wklejasz skopiowany adres i zdjęcie powinno być widoczne :)

Mąż mówi, że CESNA. Stary trzęsący się grat.Tak na marginesie był to ostatni lot mojego męża , na więcej mu nie pozwole, do stołu przywiążę. Pan, który był pilotem , miał swój "samolocik", ale zginął. (Na Muchowcu )

Tak, ja wiem co niektórzy sobie w tej chwili mogą myśleć, że nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy nam się "coś" przytrafi, ale mam do latania negatywny stosunek.

Pozdrawiam, mama :cry:

• 2 weeks później...