aaa 08.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 [/img]http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38974&grupa=0&kat=17&a=mama1212 No, nareszcie doszliśmy jak to wkleić do onetu. Zdjęcia są wklejone nie chronologicznie , ale to już nerwy... i to jakie! mama HURAAAAA! Udało się wkleić! http://foto.onet.pl/upload/11/33/_470454_n.jpg MONKA< wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.05.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 mama,napisz jeszcze raz bo nie mozna otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 08.05.2005 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Nie da rady , uczymy się z mężem wstawiania zdjęć i nam nie wychodzi. Ale wyjdzie. mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALF 08.05.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Mama spróbuj założyć album na onecieONET- FOTO-NOWY ALBUM (dodajesz tam zdjęcia) a potem wklejasz link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Nie da rady , uczymy się z mężem wstawiania zdjęć i nam nie wychodzi. Ale wyjdzie. mama Ale tym razem nie zakładaj trzeciego wątku.... Wklejaj w którymś z już istniejących Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 08.05.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Wszytstko ok. Wyedytuj swój post i skasuj to : to się ładnie link podświetli. Skopiowałam adres i weszłam na Twoją stronkę ale... tam nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Chatka suuper. I jakie drzwi Musiały kosztować majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.05.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 mama,domek przepiekny i jaki duzy!!!!SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 08.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Gratuluje fajnego domu! Drzw bardzo eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 08.05.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 ....Zdjęcia są wklejone nie chronologicznie .... W albumie onet zdjęcia układają się alfabetycznie według nazwy aby były w danej kolejności można dodawać do nazw zdjęć numery np 01elewacja, 02wejście, 03dach i wtedy będą po kolei, można oczywiście w każdej chwili edytować album i nadawać inne kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Bardzo fajny domek dla mnie najładniejsze zdjęcie to to http://foto.onet.pl/upload/25/65/_470456_n.jpg Z jakiego samolotu jest zrobione jesli moge zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 08.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 To z lotu ptaka jest bardzo ciekawe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 08.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Z jakiego samolotu jest zrobione jesli moge zapytac Spróbuje zgadnąć; z prywatnej Wilgi pewnie padnie odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALF 08.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Ładny domuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Z jakiego samolotu jest zrobione jesli moge zapytac Spróbuje zgadnąć; z prywatnej Wilgi pewnie padnie odpowiedź Ja też stawiam na Wilgę nie wiem czy prywatnaczy nie Widzę że są miłośnicy lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 09.05.2005 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Nie ma nic przyjemniejszego niż miłe słowa ... Zdjęcia z lotu ptaka były robione tzw. "okazją". Widoki były super. Ale to nie ja leciałam tylko mąż i to ON doświadczał przyjemności latania. Dziękuję, to miło gdy ktoś chwali, aż cieplej w okolicy brzucha. Aga, jak to zrobiłaś, że udało się wkleić to zdjęcie? My z mężem spędziliśmy wczorajszy dzień przy komuterze i dopiero wieczorem udało nam się z onetem. Pozdrawiam, mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Mama domek super a żeby wkleić zdjęcie musisz jak wejdzesz na onet kliknąć zdjęcie które chcesz zamieścić, wtedy będzie w większym rozmiarze, potem klikasz prawym przyciskiem myszy we właściwości i kopiujesz adres. Następnie jak piszesz post umieszczasz wklejasz skopiowany adres i zdjęcie powinno być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Jak wklejać zdjęcia to Monka już wytłumaczyła Teraz zdradź czy ten okazyjny lot był Wilgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 09.05.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Mąż mówi, że CESNA. Stary trzęsący się grat.Tak na marginesie był to ostatni lot mojego męża , na więcej mu nie pozwole, do stołu przywiążę. Pan, który był pilotem , miał swój "samolocik", ale zginął. (Na Muchowcu ) Tak, ja wiem co niektórzy sobie w tej chwili mogą myśleć, że nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy nam się "coś" przytrafi, ale mam do latania negatywny stosunek. Pozdrawiam, mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaprys 17.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts