am 21.10.2002 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Witam. Zapraszam do komentowania/krytykowania/zadawania pytań ...Ciekawy jestem, czy widzicie zdjęcia. Czy jest sens umieszczać inne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 21.10.2002 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Zdjęć nie widać ale sobie można klknąć na zielony domek. BTW. Szybko ci poszło - wszystko 21.10.202 !? Ech.... szlag mnie trafia jak sobie patrze na takie ładne obrazki i pomyśle, że ja jestem udupiony do wiosny No i to tempo w urzędach. W naszym powiecie kwant czasu to miesiąc. Np.: na wiosnę tego roku złozyliśmy papierki o KW. Jak się dowiedzieliśmy poczekamy na to jeszcze nie mniej niż dwa lata. Wot siudzba czeławieka ! Chyba się zakopie w kupe liści i prześpie do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 21.10.2002 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Nad zdjęciami jeszcze pracuję. Na razie przeniosłem na inny serwer, ten w wp jest do d... Mam nadzieję, że coś jednak zobaczycie - proszę o jakiś sygnał od kogoś, komu uda się coś zobaczyć . Co do tempa .... pisania dziennika. No cóż - rzeczywistość nie jest taka różowa. Na razie jestem na etapie wspomnień sprzed .. kilku lat. Moja budowa ciągnie się dosyć długo. Właśnie zakończyłem prace w tym sezonie i mam wreszcie czas pobawić się forum i obrazkami. No to teraz nadganiam stracony czas i w ciągu paru(nastu/dziesięciu) dni postaram się dociągnąć do teraźniejszości . A w urzędzie to nawet Paniom kawy nie zaniosłem - też się zdziwiłem, że tak szybko poszło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.10.2002 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Widziałam 2 obrazki!!! Czekam na dalszy ciąg opowieści. Czy to maleństwo pod sosną na pierwszym zdjęciu to najważniejszy adresat budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 21.10.2002 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Luśka - dzięka za info. Pojawiła się iskierka nadziei, że jednak coś będzie widać. Co do maleństwa to potwierdzam - najważniejszy adresat budowy (w tej chwili jeden z trojga ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.10.2002 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Wiem, wiem, czytałam w wątku - za przeproszeniem -"ekshibicjonistycznym". No i gratuluję ogromnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 21.10.2002 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Am obrazków czasem nie widać jeśli masz firewall'a i tam zablokujesz 'advancet options/web/privacy/browsing privacy/referer' Wystarczy dać permit zamiast block dla wybranej domeny i obrazki widać. Ja mam firewall'a nortonowskiego. Jeśli się go ma z giełdy to po satupie blokuje automatycznie WP. Dlaczego - nie wiem, może jej nie lubi.Gedps: Ja obrazki widzę. Bardzo dobra jakość. Co to za aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.10.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 No extra, wszystkie zdjęcia widać w dalszym ciągu. Tylko się zastanawiam, czy Ty te fundamenty podlewasz, czy trawę??? Ale zasada fotografii została zachowana: zdjęcie powinno intrygować! Niespodziewanie do Opalki - mamy już 3 facetów w kolekcji :smile: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.10.2002 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Potwierdzam - jakość zdjęć doskonała. To mi nawet nie wygląda na cyfraka lecz na tradycyjną lustrzankę i skanowanie negatywu lub diapozytywu dobrej jakości skanerem do transparentów. Am - jak to było robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.10.2002 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 No am, masz kawał pięknej chałupy! Widziałem już wszystkie fotki na republice. Czy ta wiecha na szlichcie to ostatnie dokonanie, czy jeszcze historia. Tak, czy siak niewiele Ci już zostało. [ Ta wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-10-21 23:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 21.10.2002 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Wyszedłem na chwilę a tu tyle zaległości. No to po kolei: Ged Pewnie masz rację - w domu nam Nortonowskiego firewall i obrazków z wp nie widać, a w pracy wszystko OK. Co do aparatu, to Nikon coolpix 990. Rzeczywiście jakość zdjęć niesamowita. Tylko, że to co widzicie, to jedynie cień oryginału..... W rzeczywistości jedno zdjęcie ma coś koło 2MB i nie dałoby się tego ściągać. To co zrobiłem, to najpierw zmniejszyłem rozdzielczość z 3M pixeli do ok. 1M pixel, a następnie jeszcze sporo skompresowałem jpega (przepraszam wszystkich niewtajemniczonych w te słownictwo - naprawdę nikogo nie obrażam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 21.10.2002 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Luśka, Wierz mi na słowo - podlewam fundamenty - nie miałem innego zdjęcia z tamtego okresu. Umieściłem takie zdjęcie, bo w razie czego zawsze można napisać, że teraz wyglądam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 21.10.2002 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 ckwadrat - gratuluję pomysłowości z dotarciem do strony ze zdjęciami Co do aparatu to już napisałem wcześniej. Cyfrowy - tyle, że dobry Ta wiecha to już historia, ale najnowsza - sprzed 5 dni. Za jakiś czas pewnie to opiszę w dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2002 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 jejku jaka sliczna działka! zdjęcia widać wszystkie! super pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.10.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Am, dawaj ciąg dalszy. Zdjęcia super, domek zapowiada się niezły, a właściciel..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.10.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Super pomysł z tymi zdjęciami.Oczywiście nie mogłam czekać na ciąg dalszy i podglądnęłam na stronie inne zdjęcia.Szczere gratulacje domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Super!!! No to teraz damskie jury bedzie miało problem. Same fajne towarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 22.10.2002 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Przez jakiś czas nie mogłem sie dostać na forum. Odpowiadam z opóźnieniem. Ivonesca - cieszę sie, że podoba Ci się moja działka. Pomysł ze zdjęciami nie jest mój - juz kilka osób wcześniej dawało posty z obrazkami. Ja tylko podpatrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 22.10.2002 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Majka - dalszy ciąg bedzie, tylko ... musze troche popracować z pracy bo w końcu mnie wyleją. W pracy siedzę na forum, jak wrócę do domu też siedzę po nocach na forum. Jak tak dalej pójdzie to nie tylko z pracy ale i z domu mnie wyleją http://www.afternight.com/smiles/behead.gif. Co do domku i właściciela ...mam nadzieję, że właściciel nie bedzie odstawał za bardzo od domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 22.10.2002 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Zielona Jesteś kolejną osobą, która obejrzała sobie wszystkie zdjęcia. Jak tak dalej pójdzie, to nikt nie bedzie już czytał moich wypocin ... Juz wiem! Na razie blokuję dostęp do mojej strony z domkiem. Jak nadgonię z dziennikiem to znowu bedzie dostępna http://www.afternight.com/smiles/claps.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts