am 31.07.2003 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Postaram się coś napstrykać w najbliższą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.08.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Tak czytam Wasz dziennik i sobie myślę Boże, kiedy my będziemy na tym etapie... Mam nadzieję, że szybciej niż się spodziewamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.08.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 am - na pewno się uda !!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 06.08.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 am, jezeli mozesz to daj namiar na firme z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 07.08.2003 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 am, jezeli mozesz to daj namiar na firme z Olsztyna paj^ - przesyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.08.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 am- bardzo podobają mi się zdjęcia domek nabiera już smaku :-)a najbardziej podoba mi się pierwsza łazienka jak tam Pergo? też się nad nimi zastanawiamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 18.08.2003 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Ivonesca - jak na razie Pergo nam sie podoba. Rozmawialismy z monterami - robia panele różnych firm - twierdzą, że z Pergo jeszcze nigdy nie mieli problemu z wymiarem - u innych czasami sie zdarza. Poza tym twierdzą, że rzeczywiście Pergo jest najtwardsze - pożyjemy-zobaczymy Czytałem, że szambo macie już podłączone. Ja zainstalowałem u siebie taką rurę elastyczną, którą wyprowadziłem do ogrodzenia. Na to zakłada się taką "szybkozłączkę" stalową jak w wężach strażackich i zamurowuje w ogrodzeniu. Szambiara podjeżdża do ogrodzenia, zdejmuje szczelną pokrywę szybkozłączki i podłącza się bez potrzeby otwierania włazu i wchodzenia na działkę. Podobno nie śmierdzi. Jak chcecie zainstalować to teraz - przed rozpoczęciem uzytkownaia - później może być trudno Życzę udanych wakacji am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 18.08.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Bardzo fajna instalacja-ta rura do szamba, podoba mi się. Zastanawiam się, jaką maksymalną długość może miec taka rura [mój dom stoi w głebi placu, dość daleko od drogi]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.08.2003 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 ...Zastanawiam się, jaką maksymalną długość może miec taka rura [mój dom stoi w głebi placu, dość daleko od drogi]. Niestety nie mam pojęcia u mnie to tylko 6 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.08.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Przyznam, ze dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika. Teraz jak zobaczyłam zdjęcia......zatkało mnie Autentycznie nie byłam w stanie wyksztusić słowa. Jest po prostu PIĘKNIE! Jeszcze tak niedawno łaziliśmy po betonie, a tu....niesamowite. A glazura w paski jest super! Szczególnie, że to dziecieca łazienka. Bardzo mi się podoba Gratuluję. Macie naprawdę przepiękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 20.08.2003 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Dzieki Jagna - my też jesteśmy zaskoczeni jak wiele zmienia wykończeniówka. Glazurnik długo coś robił i nie było widać efektów. Później się dopiero zaczęło. Wstawienie głupich drzwi (dwa dni) zupełnie odmienia wnętrza. To samo panele - szybko i dużo zmieniają. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.08.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Qrcze Jagna mnie ubiegła Dom wygląda super Coś niesamowitego jaka zmiana Bardzo podoba mi się Twój nowy salon i kominek i nowe drzwi i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 22.08.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Gratuluję! Jestem pod wrażeniem - naprawdę piękne dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.09.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 am- urlop był udany - co prawda na budowie ale dużo podciągnęliśmy do przodu mam nadzieję że dziś podciągnę dziennik ;- czy Pergo dałeś do salonu czy do innych miejsc? i jak się sprawują po tym co prawda jeszcze krótkim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 16.09.2003 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 am- urlop był udany - co prawda na budowie ale dużo podciągnęliśmy do przodu mam nadzieję że dziś podciągnę dziennik ;- czy Pergo dałeś do salonu czy do innych miejsc? i jak się sprawują po tym co prawda jeszcze krótkim czasie? Pergo dałem do wszystkich sypialni. Na razie sprawuja się OK. Jesteśmy zadowoleni. W salonie mam gresy (brrr - zimno w nogi - trzeba nosić buty lub kapcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Pięknie! Bardzo ładne łazienki. Jakie to drzwi-wewnętrzne? pozdrawiam całą rodzinkę i życzę samych miłych chwil w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Super dom! Przyłączam się do pochwał! Łazienka dla dzieci - cudo! A z jakiej firmy masz okna? Właśnie o takie mi chodzi. Proszę o info. Z góry dziękuję. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 16.09.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Graaatulacje am! Błagam! Nie zaprzestawaj pisać dziennika, tylko dlatego, że już MIESZKASZ. Tak naprawdę, dom nabiera charakteru gdy mieszkając - wydeptuje się ścieżki (te które wcześniej wyznaczymy nie zawsze się pokrywają z tymi wydeptanymi). Tak więc pisz, bo dopiero jak się wprowadzisz to widzisz czy Twoje posunięcia w trakcie budowy i wybory, których dokonałeś były trafne czy może chybione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 16.09.2003 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Dzięki Opal - drzwi Porta ivette - okna Gebauer Zielona - jeszcze na pewno bede pisal - to, ze zamieszkałem niestety nie oznacza, ze skończylem budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.09.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 am - gratuluję !!!!!oby zawsze dobrze się Wam mieszkało w nowym domku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts