paj 16.09.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 am, napisz jaka to plyta i ile zaplaciles za plyte indukcyjna?gary juz mam brakuje tylko plyty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.09.2003 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 płyta Siemensa EH 77754EU, koszt ok. 4500PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 AM - jakiego Ravaka kupiłeś? Dzisiaj idziemy odebrać Gentjanę ale jeszcze mogę to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.09.2003 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Ravak ROSA. Wanna jest fajna i wygodna ale montaż (zwłaszcza oryginalnej obudowy)fatalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 am - widzę ze nie tylko ja mam problemy w łazience dzisięć razy pytałam fościa co wszystko montuje czy napewno mam kupiż kibelek warszawski (dziura była w podłodze) - kupiłam - okjazało się że potrzeba jednak z odpływem poziomym i kawałek rury żeby pasowało brodzik miałam wgiety - pojechałam go wymienic - ale nie było takich na 9 cm , więc zdesperowana wzięłam na 5 cm - wygląda o nawet o wiele lepiej - ale teraz syfon się za bardzo nie mieści - trzeba jakis inny i tak w kółko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.09.2003 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ivonesca - ciekawe, czy to się kiedyś skończy Mam nadzieję, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 20.09.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 cze am , dzieki za odpowiedzi piszesz o szufelce odkurzacza centralnego obok kominka, wlasnie taka zamontawalem a fachowiec od odkurzaczy, widzac ja, skrytykowal pomysl itp... chyba dlatego, ze sam jej nie zamontowal podlosc ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 22.09.2003 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Po moich krótkich doświadczeniach z kominkiem zdecydowanie polecam szufelkę od odkurzacza w okolicach kominka (ja bym zamontował na podłodze we wnece na drzewo) - na pewno się przydajePozdrawiamam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 am- łazienke mam skończoną, uffff .....no prawie skończoną...własnie dzwonili że wiozą kabinę, no i brakuje jeszcze lustra....ale kibelek podłączony i ręce mozna też umyć - co prawda na razie zimną wodą - ale można..... też by mi się przydał taki wykop w pobliżu, o jakim Ty pisałeś potrzebujemy również dużo ziemi i jeszcze raz w sprawie Pergo - czy bardzo "stukają" czy istnieje jakas wyciszona wersja - najbardziej w panelach boję się tego stukania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 23.09.2003 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 U mnie w zasadzie wcale nie stukają. Pergo wprowadziło teraz taką wersję z podkładem, który ma za zadanie wyciszanie. Jest to jednak tylko kawałek jakiegoś filcu i moim zdaniem nie bardzo to działa. Jest tez droższe niz sam panel. Ja kupiłem sam panel i do tego podkład wyciszający soundprotect czy coś takiego , produkowane przez Wirex (podobno ta sama fabryka co Pergo). Po pierwsze nadaje sie świetnie pod podłogówke (o wiele niższe współczynniki oporu cieplnego niz tradycyjna pianka). Po drugie znakomicie wytłumia i niweluje małe nierówności. Jestem bardzo zadowolony - koszt wyszedł taki sam jak pergo z tym przyklejonym filcem a naprawde nie słuchać stukania. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 dzieki bardzo za odpowiedź i tak na razie nie ma kasy na podłogi - ale wywiad przyda się jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.09.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 No ... am ... zatkało mnie. Jestem pod wrażeniem wnętrz domu. Są dopieszczone w szczegółach, zrobione z dużym smakiem. Łał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Am - schody są rewelacyjne Szkoda, że stolarz, który je wykonał już nic nie będzie robił Reszta pomieszczeń też bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.09.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Przyłączam się do zachwytów....Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.09.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 AM, jest SUPER! Bardoz mi się podobają te okryte kawałki więźby. I zabudowane w ścianie półki w pokojach dziewczynek. I łazienka dla gości. W ogóle jest naprawdę co podziwiać. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 24.09.2003 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Dzięki wszystkim za miłe słowa Musze je przekazać żonie, bo to ona jest głównym "architektem" wnętrz, ja jestem tylko odpowiedzialny za stan surowy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 24.09.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Przeczytalam caly Twoj dziennik dzisiaj. Jestem pod wrazeniem.Wiele cennych rad - super, ze sie nimi dzielisz, np o tej o otworze na drzwi zewnetrzne bede pamietac. A wnetrza - rewelacja!!!! Mam pytanie o gres w salonie, to sa te duze kafle 45x45? Czy moge zapytac o cene za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 24.09.2003 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Woow - cały dziennik w jeden dzień - nieźle, nie sądziłem, że da się to przeczytać na raz. Gres w salonie ma wymiary 60x60 , nasze wcześniejsze plany to terakota 45x45. Dostaliśmy jednak dobrą cenę na gres i ostatecznie płytki wyszły jeszcze większe. Cena to coś koło 60PLN/m2 W sklepie ten gres kosztuje około 100PLN/m2 - ja kupowałem naprawde sporą ilość - ponad 130m2 - negocjowalem cene bezposrednio z handlowcem z fabryki i dlatego udalo sie tak obnizyc cene. Pozdrawiaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 am - jaki piekny dom !!!!! gdzie to kiedys było budową - wierzyc się nie chce z tego co pamietam drzwi mamsz Porta - a jaki to kolor co tak ładnie spasował się z kolorem okien ? (naszym ulubionym zresztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.09.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ja również chcę się przyłączyć do gratulacji a szczególnie chcę Ci pogratulować zdyscyplinowania w kolorystyce .Twoja łazienka dla gości będzie podobna do mojej z sauną.Podobną mozaikę będę miała z "Porcelanosy".Mam pytanie jaki duże masz fugi w salonie na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts