Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak zdobyc kase na budowe a zarazem pozbyc sie tesciowej ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przychodzi facet do lekarza i mówi:

-Panie doktorze, śniło mi się dziś, że tesciowa i krokodyl gonią mnie po podórku mojego domu.

-Boże-mówi lekarz- czy może Pan bliżej coś powiedzieć?

-Niech pan sobie wyobrazi, te straszne łapy, tę obrzydliwą skórę z potwornymi naroślami, te nozdrza dyszące pragnieniem krwi, te slepia jak u potwora, te wielkie zębiska, odór z gęby

-To straszne

-No, mówi facet - a krokodyl był jeszcze gorszy!

Miała tesciowa 3 zięciów. Postanowiła sprawdzić ich miłośc do siebie:)

Każdy z zieciów mieszkał we własnym domu (obysmy i tak wszyscy mieli).

Teściowa wskoczyła do studni i wreszczy Ratunku. Zięć usłyszał, leci po line, drabinę, sąsiada i wyciągnęli babę. Nasyępnego dnia rano wstaje, patrzy a tam cieniasek niebieściutki, prosto z salonu z wielą szarfą a na niej napis:

OD TESCIOWEJ DLA ZIĘCIA

Nastepnego dnia teściowa "wpadła" do studni drugiego ziecia. Reakcja była poodbna i znów rano stoi eleganckoi Opel Astra na podjeździe, przewiązany szarfą z wielkim napisem

OD TESCIOWEJ DLA ZIĘCIA

Trzeciego dnia wpadła tesciowa do studni u trzeciego zięcie. Wrzeszczała, zięc przeszedł, popatrzył, splunął i poszedł. Tesciowa utonęła. Następnego dnia zięć przeciera oczy,patrzy, na podjeździe stoi ALfa 156, na niej szarfa:

OD TESCIA DLA ZIĘCIA.

A ja zaprotestuję!

Odczepić się proszę od teściowych :oops: . To nie ich wina,że stały sie właśnie waszymi teściowymi.

Pozdrawiam moich przyszłych zięciów.

Zawsze można podzielić się na dwa oddzielne wątki. :D :wink: W jednym jedni uprą się przy swoim, a myślący inaczej opiszą zalety swoich teściów w zuuuupełnie innym miejscu :wink: