Olkalybowa 12.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aggi napisał Zawsze można podzielić się na dwa oddzielne wątki. My tu sobie zastaniemy przy swoim, a myślący inaczej opiszą zalety swoich teściów w zuuuupełnie innym miejscu O.K. spadam już mnie tu nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 no, ładnych rzeczy sie tu dowiaduje podpisano: przyszła tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura2 12.05.2005 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Majka nie mart sie zawsze są wyjątki , Ty pewnie bedziesz jedną z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.05.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Majka nie mart sie zawsze są wyjątki , Ty pewnie bedziesz jedną z nich nie ma szans, już jestem zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A ja zaprotestuję! Odczepić się proszę od teściowych . To nie ich wina,że stały sie właśnie waszymi teściowymi. Pozdrawiam moich przyszłych zięciów. Dobrze ci mówić z moich obserwacji wynika, że teściowe zazwyczaj lubią zięciów a nie bardzo synowe Przynajmniej tak ja to widzę w moim otoczeniu. A wy jak myślicie? Olkalybowa ty będziesz miala tylko zieciów a synowej nie To jesteś w komfortowej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.05.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Andrzejka, ale masz śliczny obrazeczek przy nicku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Andrzejka napisał Olkalybowa ty będziesz miala tylko zieciów a synowej nie To jesteś w komfortowej sytuacji Jeszcze nic nie wiadomo (jeszcze nie jestem mamusią). Stanełam w obronie tesciowych bo moja jest super i wcale tak nie piszę żeby się jej przypodobać . Wygląda na to, że mam wielkie szczęście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 tylko weźcie pod uwagę że i Wy będziecie teściami i teściowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.05.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Andrzejka, ale masz śliczny obrazeczek przy nicku! Piękne dzięki Sama natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Andrzejka napisał Olkalybowa ty będziesz miala tylko zieciów a synowej nie To jesteś w komfortowej sytuacji Jeszcze nic nie wiadomo (jeszcze nie jestem mamusią). Stanełam w obronie tesciowych bo moja jest super i wcale tak nie piszę żeby się jej przypodobać . Wygląda na to, że mam wielkie szczęście . Nie wygląda na to ale masz wielkie szczęście. Chociaż moja też nie jest zla ale ma najnajgorszą na świecie wadę jest nadopiekuńcza i nadgorliwa we wszystkim A poza tym nie narzejkam na nią Zawsze moglo być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.05.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 tylko weźcie pod uwagę że i Wy będziecie teściami i teściowymi No tak ale nam się wydaje że będziemy super teściami i teściowymi a potem.............. no cóż historia lubi się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.05.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 to właśnie chciałem delikatnie przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.05.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 - Jaka to jest teściowa na 102? - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 09.06.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Sprzedaj teściową na organy do transplantacji. Pozbędziesz się problemu , będziesz miał z tego kasę , a sumienie uciszy myśl, że te organy uratowały wiele osób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.06.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ale jesteście wstręciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 to właśnie chciałem delikatnie przekazać i to jest problem podpisano przyszla tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.06.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 teściowa - to matka mężą matka żony nazywa się inaczej świekra chyba a dowcipy o teściowych opowiadają przeważnie panowie, czyli o swoich mamusiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 15.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 teściowa - to matka mężą matka żony nazywa się inaczej świekra chyba Świekra, nie słyszałem tego określenia i jakoś mnie się mało pozytywnie kojarzy (nie wiem czemu). Może zaryzykuje i powiem do teściowej ty świekro, zobaczymy jak zareaguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 może padnie trupem i odziedziczysz majętek, który pozwoli Ci się wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Świekra, nie słyszałem tego określenia i jakoś mnie się mało pozytywnie kojarzy (nie wiem czemu). Może zaryzykuje i powiem do teściowej ty świekro, zobaczymy jak zareaguje... kojarzy sie i mi nienajlepiej dlatego nie probuj, bo bedzie dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts