Frankai 22.10.2002 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Nie mogę skasować wiadomości, którą dopiero co wysłałem (nawet podwójnie. Błąd, który się pokazuje: "Warning: Failed opening 'page_header.$phpEx' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/users/forum/public_html/editpost.php on line 135" oraz "Nie wpisałeś prawidłowo hasła lub nie masz praw do edycji tej wiadomości. Proszę kliknij Wstecz i spróbuj ponownie."------------------------------------------------------ System powinien też sprawdzać identyczność postów, co zabezpieczałoby przed ich duplikowaniem, które następuje albo z winy sieci, albo ze zbyt szybkiego klikania na wyślij i odśwież. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2002-10-22 08:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.10.2002 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Frankai, chyba nie przypuszczasz, że liczba Twoich postów jest tak duża z powodu dublowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.10.2002 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Nie. U mnie posty wielokrotne zdarzają się rzadko, ale utrudnia to czytanie Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts