MAK 08.05.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Jeśli ktoś doszedł do jakiś ciekawych efektów w tym temacie proszę o informację na temat materiałów, narzędzi i techniki wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 09.05.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Foremki do babek ! - właśnie z tego zrobiłem parę dekorów na ścianie w pokoju dzieci. Są to „babki” z gipsu przyklejone do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 09.05.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja robiłam sama i opisuję je w swoim dzienniku budowy, zajrzyj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 12.05.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Szpachle , szpachelki, packi grzebieniowe, potem to się zagładza, grzebienie gumowe, wałki z pianki, odciskane łyżeczki, odciski buta, nakładane 2 warstwy tynków o różnych kolorach, a potem po tym narzędziem, aby jeden kolor wyszedł z pod drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.05.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Może Tu ktoś robił tynkami dekoracyjnymi firmy Zolpan - Diapozon i Telstar? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts