Teska 21.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to ja tez dołaczam sie do tego wątku....budowałam sama .....ale od roku juz mieszkam..a teraz sama urzadzam ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 25.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Same super babeczki jak widzę, kończymy załatwianie papierologii i do budowania z mężem. Mam juz zdiagnozowaną chorobe budowlaną i uzaleznienie od tego forum pozdrawiam wszystkie dzielne dziewczyny Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 25.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Same super babeczki jak widzę, kończymy załatwianie papierologii i do budowania z mężem. Mam juz zdiagnozowaną chorobe budowlaną i uzaleznienie od tego forum pozdrawiam wszystkie dzielne dziewczyny Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciach 04.10.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 no i minął roczek od pierwszego wpisu i ....stan surowy otwarty już jest! okna na wiosnę i Wigilię 2007 chcielibyśmy spędzić w nowym domu. Czytałam , czytałam i jeszcze raz czytałam przez ten rok forum Muratora. wiele się dowiedziałm i szczerze mówiąc : chyba mój wykonawca miał mnie czasami dosyć! Budowa prowadzona przez kobietę to nie jest chyba taki zły pomysł! Każdemu wykonanwcy i potencjonalnemu wykonanwcy na dzień dobry mówiłam,że ponieważ poprzednicy z racji płci traktowali mni lekceważąco to ja nie pozwolę wciskać sobie kitu! Będę pytac, pytać i jeszcze raz pytać! Pomogło! sprawiałam wrażenie że coś wiem( przynajmniej tak to sobie tłumaczyłam) A może śmiali się ze mnie za moimi plecami?! nieważne! grunt,że wszystko jest ok! ( mimo kilku perypeti - wymiana wkładu kominowego). Ostatnio rozmawiałam ze znajomymi, którzy planują rozpoczęcie budowy w przyszłym roku i potrafiłam odpowiedźieć im na wiele pytań i .....poczułam dumę, więc BUDUJĄCE PANIE - DACIE RADĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.10.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=58716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts