Gość 22.10.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Kiedyś w jednym z wątków wspominałem, że "walczę" z lokalnym ZE! Teraz chcę się wam pochwalić, że walkę w dużej części wygrałem - URE przychylił sie do moich racji jeśli chodzi o koszt wykonania przyłącza oraz terminy realizacji i terminy płatności. Piszę to na pocieszenie dla innych "wojujących" - ludzie nie dajcie się ZE bez walki i nie bójcie się odwoływać do URE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Napisz coś więcej.Ja dostałem aneks podwyższający koszt podłączenia 1 KW z 90 zł. na 120 zł. choć umowę podpisałem w roku 2001 i wpłaciłem zaliczkę , czy według Ciebie starczy mi zdrowia i mam wogóle jakieś szanse na wygranie ewentualnej walki z ZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 22.10.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Napisz dokładniej o co chodziło??? Jak długo trwała "walka" i co dokładnie wywalczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts