Szadam 24.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Od ponad roku kibicuje kominkowiczom. Tarnawa to jest mój typ. Ale jak kompletnie mnie zatkało jak zobaczyłem obecne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 24.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 TE CENY ??? cie zatkały ? ceny bruttoComfort PZPPOS 16 kW /płaska szyba z otworem, z szufladą/ 3 305,00 Comfort PZPOS 18 kW /płaska szyba z otworem, z szufladą/ 3 647,00 Długo one takie są ....a od maja jeszcze 22%VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 24.06.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 ojej!!!!co oni zrobili z tą Tarnawą (a raczej z ich cenami!!!!) - tez myślę o Tarnawie od kilku miesięcy (zwlekam z różnych względów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.06.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Doszly mnie sluchy, ze w kominkach Tarnawa juz sie robi krociec do szczelnego podlaczenia rury doprowadzajacej powietrze z zewnatrz. Moze to ktos potwierdzic? Widzial to ktos? Karol N. Witam, Potwierdzam, widzialem w Gdansku na targach w kwietniu 2004. W stojaku (robionym prze Tarnave) na ktorym stoi wklad poprowadzone sa kanaly dporowadzajace powietrze do wkladu. Doprowadzenie powietrza z zewnatrz dolacza sie do tego stojaka Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 24.06.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 ponawiam prośbę o adres sprzedawcy kominków Tarnava w Warszawie bądź Wschodniej stronie Warszawy.... Magda, ja znalazłem tylko w firmie Bielawski w Żabiej Woli. Nie całkiem to wschodnia strona, ale chyba zapewniają transport także i za Wisłę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 24.06.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 My kupiliśmy w Regułach, k W-wy Firma Panek 05-816 Michałowiceul.Regulska 46tel: +48/22/723-92-56tel/fax: +48/22/723-89-76e-mail: [email protected] http://www.kominy.wamm.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 24.06.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 dzięki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 25.06.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Doszly mnie sluchy, ze w kominkach Tarnawa juz sie robi krociec do szczelnego podlaczenia rury doprowadzajacej powietrze z zewnatrz. Moze to ktos potwierdzic? Widzial to ktos? Widział i kupił - w kwietniu w B-stoku (Flamma) za chyba 260 zł. Moja 18-stka juz na tym stoi - genialne w prostocie I pewnie na nim postoi zanim obuduję - przynajmniej mam czas z głową zaprojektować obudowę kominka... P.S. I pomyśleć, za takie same pieniądze można kupić np. radiomagnetofon... Równie trudny do wykonania - czyż nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 25.06.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 to urządzenie takie kosztuje to 300 zł z czymś i jest gorąco polecane przez kominkarzy. I słusznie. Łatwiej wtedy zarobić te marne 2000 za obudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 27.06.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Doszly mnie sluchy, ze w kominkach Tarnawa juz sie robi krociec do szczelnego podlaczenia rury doprowadzajacej powietrze z zewnatrz. Moze to ktos potwierdzic? Widzial to ktos? Widział i kupił - w kwietniu w B-stoku (Flamma) za chyba 260 zł. Moja 18-stka juz na tym stoi - genialne w prostocie I pewnie na nim postoi zanim obuduję - przynajmniej mam czas z głową zaprojektować obudowę kominka... P.S. I pomyśleć, za takie same pieniądze można kupić np. radiomagnetofon... Równie trudny do wykonania - czyż nie Chcialem to cudo techniki obejrzec na stronie Tarnawy ale nie ma. Moze pare slow opisu? Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 27.06.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Sama konstrukcja prosta tak, ze trudna do pisania Cztery nóżki w każdej śruba do regulacji. Na tym stawia sie wkład - to wtedy gdy nie chcemy powietrza z zewnatrz. Jesli chcemy to zanim postawi sie wkład należy polożyc cóś w kształcie litery v czy u - takie płaskie kanały doprowadzające powietrze do prostokątnych otworów z obu stron wkładu. Tam gdzie sie zbiegają jest miejsce na podłaczenie rury fi 120 (125?) któa doprowadza powietrze z zewnątrz. Uff... I tak ciężko wyobrazić sobie jakie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 28.06.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Sama konstrukcja prosta tak, ze trudna do pisania Cztery nóżki w każdej śruba do regulacji. Na tym stawia sie wkład - to wtedy gdy nie chcemy powietrza z zewnatrz. Jesli chcemy to zanim postawi sie wkład należy polożyc cóś w kształcie litery v czy u - takie płaskie kanały doprowadzające powietrze do prostokątnych otworów z obu stron wkładu. Tam gdzie sie zbiegają jest miejsce na podłaczenie rury fi 120 (125?) któa doprowadza powietrze z zewnątrz. Uff... I tak ciężko wyobrazić sobie jakie to proste Czy sa to oryginalne wyroby Tarnawy??? W zeszłym tygodniu dzwoniłem do Tarnawy i gośc powiedział, że Tarnawa nie robi podłączeń do szczelnego doprowadzenie powietrza do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 28.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 POsiadacze tego kroćca moze który go naszkicuje albo zrobi foto i wrzuci gdzies w otchłań internetu co by sobie mogli all ludziska pooglądać co to za cudo techniki ... P.S. na stronach tarnawy tego wynalazku nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 28.06.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 koniecznie dajcie znac, dołacam się do postu pirata, poza tym ja chce dac pod chudziakiem rure 100, co nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 29.06.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 POsiadacze tego kroćca moze który go naszkicuje albo zrobi foto i wrzuci gdzies w otchłań internetu co by sobie mogli all ludziska pooglądać co to za cudo techniki ... P.S. na stronach tarnawy tego wynalazku nie ma... my ludziska marzący o Tarnawach (lub ich posiadacze) przyłączamy się do postu Pirata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 30.06.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 podnoszę temat, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 30.06.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 ja tez planuję dac rure 100 (kanalizacyjną) pod chudziakiem i kolanko z wyprowadzeniem ok 20-30 cm od ściany (od komina) - chyba będzie dobrze może zobaczymy ten wynalazek i wtedy się okaże jak i gdzie podłączyć kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 30.06.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Od 1 lipca czyli od jutra nie mam dostepu do netu (lacze sie przez modem ) - prznosze numer do wybudowanego przez rowno rok domu ! Oby jak najszybciej - wtedy moglbym wiecej na temat i wkladu i podstawy. A czy oryginalna ? - niewazne - wazne ze sie sprawdza P.S. Sorry za brak ogonkow - przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 01.07.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ech sta28 ..narobil apetytu i .... netu sie pozbawił na jakis czas ... Nic czekam(y) na opis tej podstawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabogdan 01.07.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 WKLADY TARNAVA,STOJAKI I PODEJSCIA WIDZALEM W FIRMIE ARTKOM Z GDANSKA 058 763-01-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts