Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie ok. W-awy poręcze kute ?

giga

Recommended Posts

Moi znajomi mają zrobioną piękną "kutą" balustradę. Byłam o krok od chęci posiadania podobnej ale niestyty ten styl zupełnie nie będzie pasował do moich wnętrz.

Okazało się, że jest złożona z elementów seryjnie produkowanych we Włoszech, a składana przez ślusarza atystę z Bemowa. Dzięki temu, że produkcja jest seryjna, elementy nie kosztują dużo. Przedstawicielstwo tej firmy jest w Milanówku pod Warszawą ( niestety nie mają strony www).

Strona włoskiej firmy produkującej te elementy do składania balustrad kutych to:

http://www.arteferro.com

Jeśli komuś się spodoba to mogę przesłać namiary na owego ślusarza - artystę.

Bardzo mi się takowe podobają a jestem na etapie wykończeniówki ,może ktoś takie ma (jakieś fotki). Ciekawi mnie też czy będą dużo droższe od tralek.

Gotowe balustardy kute z dodatkiem drewna lub bez znajdziesz w Wesolej (trasa na Minsk Maz.) po prawej stronie. Razem z montazem policza 7% VAT.

Moi znajomi mają zrobioną piękną "kutą" balustradę. Byłam o krok od chęci posiadania podobnej ale niestyty ten styl zupełnie nie będzie pasował do moich wnętrz.

Okazało się, że jest złożona z elementów seryjnie produkowanych we Włoszech, a składana przez ślusarza atystę z Bemowa. Dzięki temu, że produkcja jest seryjna, elementy nie kosztują dużo. Przedstawicielstwo tej firmy jest w Milanówku pod Warszawą ( niestety nie mają strony www).

Strona włoskiej firmy produkującej te elementy do składania balustrad kutych to:

http://www.arteferro.com

Jeśli komuś się spodoba to mogę przesłać namiary na owego ślusarza - artystę.

Jak najbardziej poproszę o namiary na ślusarza i na adres w Milanówku.