giga 10.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Bardzo mi się takowe podobają a jestem na etapie wykończeniówki ,może ktoś takie ma (jakieś fotki). Ciekawi mnie też czy będą dużo droższe od tralek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 10.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 niom ja też takowych szykam z poręczą drewnianą, aby było wygodniej.. jak coś znajde to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 12.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 też poszukuje i nie mogę znależć nic sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullis 13.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Moi znajomi mają zrobioną piękną "kutą" balustradę. Byłam o krok od chęci posiadania podobnej ale niestyty ten styl zupełnie nie będzie pasował do moich wnętrz.Okazało się, że jest złożona z elementów seryjnie produkowanych we Włoszech, a składana przez ślusarza atystę z Bemowa. Dzięki temu, że produkcja jest seryjna, elementy nie kosztują dużo. Przedstawicielstwo tej firmy jest w Milanówku pod Warszawą ( niestety nie mają strony www). Strona włoskiej firmy produkującej te elementy do składania balustrad kutych to: http://www.arteferro.com Jeśli komuś się spodoba to mogę przesłać namiary na owego ślusarza - artystę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 13.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ullis a mozesz dać jeszcze oprócz namiarów na tego ślusarza namiar na firmę z Milanówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 13.05.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Dużo kutych elementów można kupić w konkurencyjnych cenach na giełdzie samochodowej w słomczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_01 13.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Bardzo mi się takowe podobają a jestem na etapie wykończeniówki ,może ktoś takie ma (jakieś fotki). Ciekawi mnie też czy będą dużo droższe od tralek. Gotowe balustardy kute z dodatkiem drewna lub bez znajdziesz w Wesolej (trasa na Minsk Maz.) po prawej stronie. Razem z montazem policza 7% VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giga 13.05.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Moi znajomi mają zrobioną piękną "kutą" balustradę. Byłam o krok od chęci posiadania podobnej ale niestyty ten styl zupełnie nie będzie pasował do moich wnętrz. Okazało się, że jest złożona z elementów seryjnie produkowanych we Włoszech, a składana przez ślusarza atystę z Bemowa. Dzięki temu, że produkcja jest seryjna, elementy nie kosztują dużo. Przedstawicielstwo tej firmy jest w Milanówku pod Warszawą ( niestety nie mają strony www). Strona włoskiej firmy produkującej te elementy do składania balustrad kutych to: http://www.arteferro.com Jeśli komuś się spodoba to mogę przesłać namiary na owego ślusarza - artystę. Jak najbardziej poproszę o namiary na ślusarza i na adres w Milanówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts