rrmi 17.05.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 FURION- ja sie tak z ciekawosci pytam , bo moj starszy gada jak Ty np. i do tego , ze sie czepiam, wiec jako osoba dokladna i odpowiedzialna , dochodze kto ma racje , czyli kto jest madrzejszy jajko czy kura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 17.05.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A tradycyjne polskie piosenki biesiadne zachęcają mile : W piwnicznej izbie siedzę sam Nad kuflem pełnym piwa, Oczyma wodzę tu i ta A głowa mi się kiwa. Ja nie dbam o czerwony nos, Ni o to, że wciąż tyję, Ja biorę kufel w ręce swe I piję, i piję, i piję (do dna). A gdyby ktoś mi wybór dał: Dziewczynę, konia, trunek I rzekł: wybieraj sobie sam, Ja płacę za rachunek - Na próżno dziewczę wdzięczy się I koń wyciąga szyję, Ja biorę kufel w ręce swe I piję, i piję, i piję (do dna). A gdy nadejdzie sądu czas I stanę u stóp tronu, Pokłonię ja się Panu w pas I rzeknę bez pardonu: Rozkoszy rajskich nie chcę znać, Ni wiedzieć gdzie się kryją, Lecz tam mnie Panie Boże wsadź, Gdzie piją, i piją, i piją (do dna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furion 17.05.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 rrmi ,a czemu się czepiasz? bo moj starszy gada jak Ty Muszę go poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 17.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 może przy większych ilościach zainwestować w minibrowar http://www.browamator.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 fURIONrrmi ,a czemu się czepiasz? Cytat: bo moj starszy gada jak Ty Muszę go poznać a w jakiej sprawie chcesz Go poznac? no i kto powiedzial , ze ja sie czepiam , ja tylko pytam, rozmawiam , staeam sie dojsc do zrodel problemu i takie tam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek67 19.05.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a mi lekarz powiedział : masz piasek w nerkach i musisz pić 'Wodę Jana" ( taka jakaś lecznicza jest) lub piwo - wybrałem piwo bo lepsze i jest wymówka przed żonką jak się przedawkuje Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a mi lekarz powiedział : masz piasek w nerkach i musisz pić 'Wodę Jana" ( taka jakaś lecznicza jest) lub piwo - wybrałem piwo bo lepsze i jest wymówka przed żonką jak się przedawkuje Leszek Jasne leczniczo ! Piasek lepiej schodzi, przecież nie chcesz kochanie żeby mnie bolało?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.05.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leszek ty takim lekarzom za bardzo nie wierz. Autopsja (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.05.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Smaka mi zrobiliscie na piwko i chyba trzeba do sklepu sie udac zeby norme wyrobic A tak na powaznie tez lubi wieczorkiem sobie piwko strzelic albo i dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 24.05.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 A czy wiecie, że kieliszek wina = piwo 0,2 = kieliszek wódki (25ml) i że, aby się nie uzależnić, można wypić nie więcej niż 10 porcji tygodniowo (do wyboru: piwa, wina, wódki). Więc, jeśli ktoś codziennie pije jedno duże piwo to pije dwa razy za dużo, choć wygląda to oczywiście niewinnie. Poza tym spece od uzależnień mówią, że nie powinno się zbyt często przekraczać pięciokrotnej dawki naraz (czyli np. dwóch dużych piw). I jeszcze jedno: mówienie "nie jestem uzależniony, mogę nie pić, kiedy tylko będę miał ochotę" jest pierwszym symptomem zaczynającego się uzależnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 24.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 A czy wiecie, że kieliszek wina = piwo 0,2 = kieliszek wódki (25ml) i że, aby się nie uzależnić, można wypić nie więcej niż 10 porcji tygodniowo (do wyboru: piwa, wina, wódki). Więc, jeśli ktoś codziennie pije jedno duże piwo to pije dwa razy za dużo, choć wygląda to oczywiście niewinnie. Poza tym spece od uzależnień mówią, że nie powinno się zbyt często przekraczać pięciokrotnej dawki naraz (czyli np. dwóch dużych piw). I jeszcze jedno: mówienie "nie jestem uzależniony, mogę nie pić, kiedy tylko będę miał ochotę" jest pierwszym symptomem zaczynającego się uzależnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 heh, na pytanie kobiety czy mógłbym np dziś wieczorem nie pić piwa, odpowiadam, że mógłbym - ale po co?? ona uważa mnie już za uzależnionego...udowodniłem jej, że tak nie jest bo w związku z budową przez 1,5 miesiąca nie miałem czasu aby otworzyć wieczorem buteleczkę ....i żyję....moim zdaniem dużo zależy od człowieka, a nie od ilości (czy jedno piwo dziennie czy też jedna na dwa dni a może więcej bądź mniej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 24.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 dokładnie, od 13 roku życia do 17 chlałem non stop, wieczna faza, w szkole, w domu itp.po 17 stwierdziłem że to już nie jest fajne i już nie piję w ogóle ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 24.05.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 fio może właśnie dlatego, że nie pijesz jesteś taki radosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Lawy -gadasz jak moj maz, a wkoncu mam okazje powiedziec , ze mi sie Twoja wiewiorka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Wiewiórka powiadasz .... Przez to całe czytanie o piwie nabrałem nieodpartej ochoty na jedno takie i na szczęście coś się jeszcze w lodóweczce ostało z okresu przedbudowlanego....tak więc: WASZE ZDROWIE.....bądź...ZDROWIE NA BUDOWIE http://www.imperium-ww.pl/sitemng/images/smiles/piwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Panie i Panowie buteleczki w gore , ja tylko , ze tak powiem przy piatku pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Lawy -gadasz jak moj maz, ... BTW....Twój mąż mądrze gada.... tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ale co to te BTW znaczy? i mam nadzieje , ze sie z moim nie spotkasz , on tu tez gdzies biega po forum , bo to by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ale co to te BTW znaczy? i mam nadzieje , ze sie z moim nie spotkasz , on tu tez gdzies biega po forum , bo to by bylo to by było......wprawdzie nie wiem co...ale by było http://mkulawiak.republika.pl/pijaki.gif BTW - By The Way - czyli "a tak przy okazji".....taki nawyk do używania tego rodzaju skrótów jak coś w necie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts