rrmi 24.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kazde uzaleznienie jest dobre , lepiej miec byle jaki niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Przysłowia mądrością narodów - Dwie? [flaszki] - Jedna. Wozem jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 niby , ze ja przyslowiami sypie , nawet nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Takie nowoczesne przysłowia.... nowoczesne ale trafne - nowa swiecka tradycja tak zwana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 25.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 kazde uzaleznienie jest dobre , lepiej miec byle jaki niz wcale Naprawdę ci tego nie życzę rrmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 25.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 jak się uprzeć to nałogiem jest wszystko, nawet jak ktoś wiążąc buty zawsze zaczyna od prawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 patuniarrmi napisał: kazde uzaleznienie jest dobre , lepiej miec byle jaki niz wcale Naprawdę ci tego nie życzę rrmi... Patunia wyluzuj , tak se gadam po nocy , ale dzieki za troske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2005 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 -- Co ty tu robisz? -- spytał Pijaka, którego zastał siedzącego w milczeniu przed baterią butelek pełnych i bateria butelek pustych. -- Piję -- odpowiedział ponuro Pijak. -- Dlaczego pijesz? -- spytał Mały Książę. -- Aby zapomnieć -- odpowiedział Pijak. -- O czym zapomnieć? -- zaniepokoił się Mały Książę, który już zaczął mu współczuć. -- Aby zapomnieć, że się wstydzę -- stwierdził Pijak, schylając głowę. -- Czego się wstydzisz? -- dopytywał się Mały Książę, chcąc mu pomóc. -- Wstydzę się, że piję -- zakończył Pijak rozmowę i pogrążył się w milczeniu. Mały Książę zakłopotany ruszył dalej. "Dorośli są naprawdę bardzo, bardzo śmieszni" - mówił sobie po drodze. Maly Ksiaze A. de Saint-Exupery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 26.05.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 jak się uprzeć to nałogiem jest wszystko, nawet jak ktoś wiążąc buty zawsze zaczyna od prawego Niedawno wpadła mi w ręce sporządzona przez psychologów lista uzależnienień. Uśmiałam się serdecznie, ale jak się głębiej zastanowić to coś w tym jest. Np. uzależnienie od zamartwiania się, uzależnienie od wypowiadania się na forach internetowych , a nawet uzależnienie od bycia optymistą (coś dla ciebie, fio ) i uzależnienie od bycia uzależnionym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 26.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 patuniarrmi napisał: kazde uzaleznienie jest dobre , lepiej miec byle jaki niz wcale Naprawdę ci tego nie życzę rrmi... Patunia wyluzuj , tak se gadam po nocy , ale dzieki za troske Jestem wyluzowana. Po prostu uważam, że alkoholizm to nie jest najlepszy temat do żartów, bo dla niektórych to jest życiowa tragedia. I dlatego wydaje mi się, że akurat na ten temat powinno się powstrzymać od plecenia wszystkiego, co nam ślina na język przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 27.05.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 największy alkoholizm ma miejsce na studniówkach, półmetkach itp. wszystkie imprezy dla licealistów(a teraz już nawet gimnazjalistów) są ostro zakrapiane ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 27.05.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Smutne to fio, ale niestety prawdziwe. Pracuję z młodzieżą, więc coś o tym wiem. Choć muszę ci powiedzieć, że na studniówkach to się nawet trzymają w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 jak to dobrze , ze ja juz po szkole, a na studniowce fajnie bylo, fio pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 28.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 heh....pewnie że piją, zawsze pili - to nie jest wymysł nowych czasów. A co ze studentami? tam to się dopiero pije. Co wcale nie oznacza, że wyrastają na alkoholików. C'est la vie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Do tych wszystkich poważnych wypowiedzi , dodam jeszcze ostrzeżenie dla forumowiczek : kobiety o wiele łatwiej ulegają uzależnieniu od alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.06.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 1, 3 czy 5 piw dziennie dla jednych nie jest problemem, dla innych uzależnieniem,dawka nie jest aż tak istotnaistotne jest to, czy moglibyśmy z tego 1 piwka zrezygnować, czy też musimy je wypić koniecznie, bo inaczej jesteśmy źli, smutni, rozbici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Do tych wszystkich poważnych wypowiedzi , dodam jeszcze ostrzeżenie dla forumowiczek : kobiety o wiele łatwiej ulegają uzależnieniu od alkoholu. chyba zartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 niestety Goni_Mnie_Peleton nie żartujekobiety o wiele łatwiej ulegają uzależnieniu od alkoholu,innym uzależnieniom też,nie doiść,że łatwiej się uzależniamy, to jeszcze to uzależnienie jest silniejsze I jak tu nie zgodzić się z twierdzeniem, że faceci mają łatwiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.06.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Mysle ,ze jednak nie jest tak do konca to jednak my kobiety jestesmy silniejsze psychicznie,potrafimy udzwignac wieksze obciazenia psychiczne niz mezczyzni,ktorzy szybciej sie wszystkim zalamuja dlatego wiec mysle,ze i faceci sie szybciej uzalezniaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 myślenie - myśleniem,a badania - badaniami poza tym uzależnienie nijak ma się do silnej psychiki ( wychodzenie z uzaleznienia tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts