smys 10.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 kto buduje lub wybudował ,, dom w irysach 3 ,, z Archonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 23.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam Mam pytanie, czy ktos jest w trakcie realizacji projektu dom w irysach 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 24.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ja jestem obecnie na etapia ubiegania sie o pozwolenie budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 15.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam wlasnie zaczynam budowac z archonu dom w irysach 3 - czy ktos z forumowiczow buduje ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 17.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Czy nikt nie buduje tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 04.06.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Jutro będe miał w miom IRYSIE wylewany strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterix28 27.05.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kto buduje lub wybudował ,, dom w irysach 3 ,, z Archonu ?[/quot ja buduje. Narazie mam stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spartan1983 03.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wspólnie z żoną przymierzamy się do budowy tego właśnie domku i w związku z tym chcielibyśmy zapytać czy ktoś z was zbudował taki dom i jakie były orientacyjne koszty budowy. Budować zamierzamy oczywiście na kredyt (działkę już mamy) i czy w związku ztym 270.000 pln to suma pozwalająca na postawienie tego domu. Za tą sumę chcielibyśmy postawić stan surowy zamknięty, posadzki, strop, instalacje i tynki cementowo - wapienne a wykończenie tzn. łazienki, płytki, panele i wykończenie poddasza będzie swoimi siłami. Czy to mozliwe?Dzieki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 04.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wspólnie z żoną przymierzamy się do budowy tego właśnie domku i w związku z tym chcielibyśmy zapytać czy ktoś z was zbudował taki dom i jakie były orientacyjne koszty budowy. Budować zamierzamy oczywiście na kredyt (działkę już mamy) i czy w związku ztym 270.000 pln to suma pozwalająca na postawienie tego domu. Za tą sumę chcielibyśmy postawić stan surowy zamknięty, posadzki, strop, instalacje i tynki cementowo - wapienne a wykończenie tzn. łazienki, płytki, panele i wykończenie poddasza będzie swoimi siłami. Czy to mozliwe? Dzieki za wszelkie info Moim zdaniem bez problemu. Tylko radzę tzw. systemem gospodarczym i uważnie dobierać ekipy oraz kupować materiały. W miarę mozliwości część prostszych prac wykonwać samodzielnie (n. ocieplenie poddasza, chudziak, itp.), wtedy być może zostanie nawet troszkę na jakies kafelki czy niedrogie panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts