Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nie jestem adwokatem mimi

Fiołka

Recommended Posts

NIE JESTEM ADWOKATEM MIMI NIGDY Z NIA NIE KORESPONDOWAŁAM, RAZ COS TAM NAPISALAM W WATKU I TO WSZYSTKO. Tak jak napisałam nie interesuja mnie zadne przepychanki tylko zal mi watku bo ja akurat duzo z niego skorzystałam , miałam wygode, klik i nowe foto i to mi sie podobało i tego mi żal.

Moze w takim razie załozymy wspólnie taki watek: TYLKO FOTO FAJNYCH ŁADNYCH WNĘTRZ.

Ludziska :)

dajcie juz spokoj

kazdy ma swoj wlasny poglad na temat naszej forumowiczki i przestancie ciagnac durne w sumie watki

Teoria spiskowa Redakcji - kon by sie usmial :lol:

Adwokatka mimi? - a jesli nawet niech sie na spokojnie wypowie

dajmy juz sobie spokoj z mimi gdyz znow daje to pretekst do kolejnych alergicznych zachowan

NIE JESTEM ADWOKATEM MIMI NIGDY Z NIA NIE KORESPONDOWAŁAM, RAZ COS TAM NAPISALAM W WATKU I TO WSZYSTKO. Tak jak napisałam nie interesuja mnie zadne przepychanki tylko zal mi watku bo ja akurat duzo z niego skorzystałam , miałam wygode, klik i nowe foto i to mi sie podobało i tego mi żal.

Moze w takim razie załozymy wspólnie taki watek: TYLKO FOTO FAJNYCH ŁADNYCH WNĘTRZ.

lubie adwokatki :p mniam, najbardziej te z piekarenki tuz obok mojej pracy :p

oj na dwa moje wątki mnóstwo osób napisało ...kochani teraz napisałam ze potrzebuje porady odnośnie koloru scian post Wnętrza i ciekawe czy tak ochoczo i szybko zareagujecie .... na moj tym razem mało kontrowersyjny a tylko banalny post

pozdrawiam

:o mnostwo?ja naliczylam w tym watku tylko 6 osob, kazdy przecietnie po 2 posty :lol:

kolor scian? pastele dla mnie sa na 1 miejscu