arrmi 12.05.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ja mam filiogran szybko przede wszystkim na czym mi zalezało kosztował mnie (razem z robocizna) ok 160 zł /m2 (netto) (warszawa) mi wycenili 90 zł netto + dzwig + robota. jeszcze go nie mam, nie wiem ile dzwg mnie bedzie kosztowal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 12.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Droższy ale krótki czas montażu. Jeśli chodzi o tynk to można zrobić pocieniony. A z łączeniem płyt można sobie poradzić.Strop ten nadaje sie dla tych co muszą się szybko budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Droższy ale krótki czas montażu. Jeśli chodzi o tynk to można zrobić pocieniony. A z łączeniem płyt można sobie poradzić. Strop ten nadaje sie dla tych co muszą się szybko budować. musza albo chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ja mam filiogran szybko przede wszystkim na czym mi zalezało kosztował mnie (razem z robocizna) ok 160 zł /m2 (netto) (warszawa) mi wycenili 90 zł netto + dzwig + robota. jeszcze go nie mam, nie wiem ile dzwg mnie bedzie kosztowal ... do 140 -150 pewnie dopukasz (juz z dzwigiem, robocizna, betonem itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 12.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Plyty sa kladzione bezposrednio na sciane ?Czy mozna zamowic inne niz prostokatne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrmi 12.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ja mam filiogran szybko przede wszystkim na czym mi zalezało kosztował mnie (razem z robocizna) ok 160 zł /m2 (netto) (warszawa) mi wycenili 90 zł netto + dzwig + robota. jeszcze go nie mam, nie wiem ile dzwg mnie bedzie kosztowal ... do 140 -150 pewnie dopukasz (juz z dzwigiem, robocizna, betonem itp) te 90 bylo juz z nadbetonem, dodatkowymi zbrojeniami i transportem na budowe. dochodzi tylko wynajecie dzwigu i robota przy montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrmi 12.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Plyty sa kladzione bezposrednio na sciane ? Czy mozna zamowic inne niz prostokatne ? mozna zamowic dowolne - okršgłe, siedemnastokštne ... kazdy kawalek stropu przygotowywany jest indywidualnie na podstawie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ja mam filiogran szybko przede wszystkim na czym mi zalezało kosztował mnie (razem z robocizna) ok 160 zł /m2 (netto) (warszawa) mi wycenili 90 zł netto + dzwig + robota. jeszcze go nie mam, nie wiem ile dzwg mnie bedzie kosztowal ... do 140 -150 pewnie dopukasz (juz z dzwigiem, robocizna, betonem itp) te 90 bylo juz z nadbetonem, dodatkowymi zbrojeniami i transportem na budowe. dochodzi tylko wynajecie dzwigu i robota przy montazu. no to wydaje mi sie ze dosc tanio, napisz jak juz bedziesz znal ostateczny koszt bo jestem ciekawa ja byc moze ciut przeplacilam , ale mialam taka sytuacje ze prakty\cznie zabukowany strop a firma sie w ost chwili wypiela bo klepnela kontrakt na budowe apartamentowca u developera - i miala gdzies moje nieco ponad 100m2 stropu wiec mialam doslownie 1 dzien zeby znalesc inna firme zeby zaczeli produkce zeby wszystko sie zmiescilo w harmonogrami jestem ciekawa jak toi wyglada zalatwiane "na spokojnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts