Gość 11.01.2002 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2002 Fajnie że są porządki na Forum, ale gdzie się podział ten temat zapoczątkowany przez Majkę, który był kiedyś w różnych problemach. Jak miałam ochotę się pośmiać lubiłam tam zaglądnąć. A może redakcja przy okazji porządków wprowadziła cenzurę z możliwością wytłumaczenia się. Oj nie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec 13.01.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2002 Możesz dalej korzystać z uciech - temat jes tw dziale "Zapraszamy do dyskusji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.01.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2002 Wątek przeskoczył do działu "Projekty gotowe".Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.01.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2002 Oj, to chyba niezbyt dobry pomysł. Drzwi moim zdaniem powinny być w "Prawie", w koncu było tam wiele cytowań z Warunków techn., ja przynajmniej b.rzadko zaglądam do "projektów gotowych", nie wiem jak inni, to specyficzny dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts