Mały 11.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Żonka stwierdziła ,że chce wyskoczyć od 25 do 29 maja w góry(Zakopiec) na "łazęgę" i trza by gdzies tam przenocować (w matizie ciasnawo). Czy korzystajac z niezmierzonej uprzejmości forumowiczów mógłbym prosic o poradę gdzie,co ,jak? Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 11.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zakopane w długi weekend to moze być raczej przykre przeżycie a nie wypoczynek. Byłam kiedyś w sierpniu w długi weekend to korek zaczynał się w Białym Dunajcu, a na Krupówkach było ludzi mniej wiecej tyle co na dobrym koncercie pod sceną Zakopane jest piękne poza sezonem. A to link jeden z mozliwych noclegów, cena chyba było ok. 30 zł za noc. http://www.pensjonatmaria.pl/index_pl.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.05.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zakopane w długi weekend to moze być raczej przykre przeżycie a nie wypoczynek. Byłam kiedyś w sierpniu w długi weekend to korek zaczynał się w Białym Dunajcu, a na Krupówkach było ludzi mniej wiecej tyle co na dobrym koncercie pod sceną Zakopane jest piękne poza sezonem. A to link jeden z mozliwych noclegów, cena chyba było ok. 30 zł za noc. http://www.pensjonatmaria.pl/index_pl.htm Dzięki serdeczne .Chyba jednak autem damy sobie spokój-chyba że moim zwyczajem pojedziemy nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.05.2005 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ale ale - dziś sie dowiedziałem (już chyba od 4 osoby) ,że wystarczy wysiąść na dworcu w zakopanym i połazic z walizka /plecakiem a chmara ludków podbiegnie z oferta noclegu za nawet 20-25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 16.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Taaaa i jeszcze będą miały brudne łapska od oscypków, które przeciez w tak higienicznych warunkach w oborze robią Uważaj więc żeby ci ubrania nie pobrudziły Mały wiesz że w górach się dobrze pije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.05.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Ale ale juz wiem cos nowego - tanie bilety weekendowe 55 zł/weekend od 25 do 29 maja. Tylko malutki "drobiazg" - do Zakopca z Gdyni dojazd bezpośredni ,ale z powrotem to juz inter city czyli dopłata jakieś 50-80 zł/łeb. To sie nazywa ukryte koszty. Ale można przez Poznań z 3 przesiadkami. He he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.05.2005 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no i rezerwacja zrobiona przy samym dworcu pkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.05.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Mały miłego alpinuzmu na Krupówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.05.2005 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Grzesiu jakie Krupówki???? Moja połowica ma już trase namalowaną - rano wylozł i cały dzień łaził - i tak przez trzy dni. Sam nie wiem do końca gdzie,ale na pewno tam gdzie tylko będzie można to będziemy.Nie wiem tylko co moje bidne nogi na to powiedzą. W skrócie rano 26 przyjazd - kwatera i wypad w góry (śniadanie w pociągu) a wieczorem powrót , 27 rano wypad i wieczorem powrót , 28 rano wypad i wieczorem powrót , 29 5.30 rano pociąg do Krakau ,potem Poznań i na końcu Gdynia. Uffff - juz sie boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 18.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No to macie bardzo napięty harmonogram Obowiązkowo wybierzcie sie nad Morskie Oko. Miłego wypoczynku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 18.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 masz strasznie daleko...my zwykle "zaklepujemy"miejsce w schronisku telefonicznie,np.w Murowancu, jedziemy autobusem,przychodzimy z PLECAKAMI do schroniska.A potem majac juz "wyjsciwa" wysokosc chodzimy po GORACH !trzy dni,bo tyle dam rade zeby nie skonac, potem zejscie na Krupowki,obiad,piwo,autobus i do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.05.2005 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ja właśnie zaklepałem i zaliczkowałem miejsce- tak że jak przyjade to od razu (po prysznicu coby nie kimnąć) w góry! I tak 3 dni. Joanka77 dziękuję. Jak wrócimy to postaram sie wrzucic jakies zdjęcia (m.in. po to jedziemy - bo jak żonka dostała nowy aparat to tylko co drugi dzień aku wymienia-dobrze chociaż ,że w cyfrówce to jak sie nie spodoba to sie po prostu wyrzuca ,bo bym z torbami poszedł). Ale jeszcze chwilę mam. Na razie muszę sie uporać z jakąś diableską infekcją ,która mnie wczoraj złapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 20.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No to macie bardzo napięty harmonogram Obowiązkowo wybierzcie sie nad Morskie Oko. Miłego wypoczynku ! A od Morskiego Oka koniecznie nad Czarny Staw i .... na Rysy! Albo od Morskiego Oka na Szpiglasową Przełęcz i w dół do Doliny Pięciu Stawów. To dopiero są wycieczki, a jakie widoki! Zazdroszczę Ci Mały. Ja dopiero w sierpniu odwiedzę moje kochane Tatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.05.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 No to macie bardzo napięty harmonogram Obowiązkowo wybierzcie sie nad Morskie Oko. Miłego wypoczynku ! A od Morskiego Oka koniecznie nad Czarny Staw i .... na Rysy! Albo od Morskiego Oka na Szpiglasową Przełęcz i w dół do Doliny Pięciu Stawów. To dopiero są wycieczki, a jakie widoki! Zazdroszczę Ci Mały. Ja dopiero w sierpniu odwiedzę moje kochane Tatry. Na moja sugestie o zwiedzaniu np Krupówek lub Gubałówki moja połowica stwierdziła ,że to dla "emerytów i rencistów" my idziemy W GÓRY. I co ja bidny poradzę -nogi już mnie bolą . Ale się nie dam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 A ja bym jednak Krupówek nie odpuszczała tak łatwo One mają swój urok, który mi bardzo przypomina Floriańską w Krakowie. A poza tym jest tam tyle pysznego jedzonka od gofrów na oscpykach kończąc, ze szkoda byłoby tam nie być na choć jeden wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.05.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 A ja bym jednak Krupówek nie odpuszczała tak łatwo One mają swój urok, który mi bardzo przypomina Floriańską w Krakowie. A poza tym jest tam tyle pysznego jedzonka od gofrów na oscpykach kończąc, ze szkoda byłoby tam nie być na choć jeden wieczór. No właśnie - ona myśli o odchudzaniu i ruchu ,dlatego m.in. Krupówki odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.05.2005 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jeszcze tylko 2 dni...a na dworze zaczyna sie burza- moze choc troche popada bo zaraz padnę z tej duchoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.05.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No i wróciliśmy. Pogoda wspaniała ,łażenia w bród i tylko ten nieszczęśliwy wypadek na szpiglasowej gdzie kobieta spadła ,a właściwie osunęła sie i spadła z gór a mąż skoczył za nią. Dzieciak został z tyłu i nic mu nie było. My byliśmy jakies 100-200 m dalej. I strach pozostał. Jak troche sie oporządzę w pracy to postaram sie wrzucić jakies zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts