Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaa jeszcze ... Zabo, bo wlasnie patrze na to zdjecie ktore jabko wkleil na gorze i nie wydaje Ci sie ze masz lustro za wysoko do Twojego wzrostu ?

Widze ze masz buty na obcasie a i tak dolna krawedz jest jak dla mnie za nisko, bedzie Ci nie wygodnie robic cokolwiek pielegnacyjnego przy takim wysokim lustrze.... tym bardziej jak sciagniesz buty :wink:

musze Ci powiedzieć, ze jesteś niezwykle spostrzegawcza :D

Juz na etapie projektu to zauważyłam, ale gdyby odnizyc lustro, to te dwa rzędy dekorów by się nie zmieściły...

Dlatego obok tego lustra na scianie przy oknie będzie drugie lustro od samego blatu az do górnej krawędzi okna. Jak juz będzie przyklejone to pokaże :D

iga9, Anka Węgrzyn, gabriela dziękuję za pochwały :D

spostrzegawcza to raczej nie, bo ogolnie nie zwracam uwagi na otoczenie :oops: ale mam cos takiego ze odrazu widze ze cos optycznie nie pasuje :wink:

ale jak nie dalo sie inaczej, to trzeba cos zastepczego wymyslec 8)

ja jako "slepawa" kura musze miec blisko lusterko zeby sobie oko zrobic hihi teraz nie ma problemu bo mam szafke z luster na scianie nad umywalka czyli jest blizej... ale w Rubiku jest szafka zabudowana we wnece, dla mnie to za daleko i bede miala takie okragle male lusterko przykrecone do sciany na wysiegniku :wink:

spostrzegawcza to raczej nie, bo ogolnie nie zwracam uwagi na otoczenie :oops: ale mam cos takiego ze odrazu widze ze cos optycznie nie pasuje :wink:

ale jak nie dalo sie inaczej, to trzeba cos zastepczego wymyslec 8)

ja jako "slepawa" kura musze miec blisko lusterko zeby sobie oko zrobic hihi teraz nie ma problemu bo mam szafke z luster na scianie nad umywalka czyli jest blizej... ale w Rubiku jest szafka zabudowana we wnece, dla mnie to za daleko i bede miala takie okragle male lusterko przykrecone do sciany na wysiegniku :wink:

tez myślałam o czymś takim...wprawdzie widze dobrze, ale do robienia oka przydałoby się, byleby nie takie powiekszające, broń Boże :o :o :lol: :lol:

Nie no, :o łazienka wyszła cacuszko. Świetnie ta czerwień z szarością wyglada.

Słup też bym dała na szaro jak te ściany w tle żeby się nie odznaczał bo tak srednio tam pasuje.

Ta szarość w pokoju syna z tym wciekłym niebieskim tez mi się podoba. Nawet nie wiedziałam że szary tak fajnie moze wyglądac we wnętrzu.

A i fryzura fajna, nie wiem czego tak rozpaczałaś :wink:

Szambo u mnie było szambem też tylko rok. Potem jedna komora stała się studzienką przelotową, a druga zbiornikiem na deszczowkę, a właściwie studnią chłonną po przebiciu dna.

Zaba piekne te gresy do przedpokoju i kuchni. Takie w Twoim stylu - nowoczesne... :p Tylko kazdy pylek bedzie na tym widac.

A czy nie bedzie Ci troche w kuchni za ciemno jak tak wszystko ciemne wybierasz, i meble i podloge? Ja tak tylko dumam, znac sie nie znam na tym... :roll: Nie mam wyobrazni... :roll: Pewnie jak zobacze efekt koncowy to usiade z wrazenia i bedzie mi sie podobalo tak jak ta czerwona lazienka... :p

Zaba piekne te gresy do przedpokoju i kuchni. Takie w Twoim stylu - nowoczesne... :p Tylko kazdy pylek bedzie na tym widac.

A czy nie bedzie Ci troche w kuchni za ciemno jak tak wszystko ciemne wybierasz, i meble i podloge? Ja tak tylko dumam, znac sie nie znam na tym... :roll: Nie mam wyobrazni... :roll: Pewnie jak zobacze efekt koncowy to usiade z wrazenia i bedzie mi sie podobalo tak jak ta czerwona lazienka... :p

Zeljko, rzeczywiście podobają mi sie ciemne ściany, meble, podłoga...Wiem, ze to może niepraktyczne, ale co na to poradzę że lubie takie "mroczne" 8) klimaty.

W kuchni będzie dużo halogenów i świetlówek, więc myślę, że nie nasypię soli do herbaty :wink: :lol:

A co do efektu końcowego, to nie mam pewności, że będzie tak jak piszesz :roll: Oby... :D :D :D

Nie no, :o łazienka wyszła cacuszko. Świetnie ta czerwień z szarością wyglada.

Słup też bym dała na szaro jak te ściany w tle żeby się nie odznaczał bo tak srednio tam pasuje.

Ta szarość w pokoju syna z tym wciekłym niebieskim tez mi się podoba. Nawet nie wiedziałam że szary tak fajnie moze wyglądac we wnętrzu.

A i fryzura fajna, nie wiem czego tak rozpaczałaś :wink:

Szambo u mnie było szambem też tylko rok. Potem jedna komora stała się studzienką przelotową, a druga zbiornikiem na deszczowkę, a właściwie studnią chłonną po przebiciu dna.

wiesz, ze nawet nie pomyślałam, żeby ten słup na szaro zrobić :o Chciałam pozostawić w takim stanie, jedynie zabejcować :roll: Zaskoczyłaś mnie tym pomysłem..warty zastanowienia

A jeżeli chodzi o fryzurę, to myślałam, ze dałaś sie wkręcić :lol: :lol: :lol:

Przyznaj się, myślałaś że mam tego rudego jeżyka??? :lol: :lol:

Żaba - łazienka pierwsza klasa, bardzo mi się podoba.

Kurcze, nam nie udało się przeforsować pisuaru i teraz chyba troszkę żałuję.

Trzeba było, jednak, uzyć większej siły nacisku :-? :wink:

Pozdrawiamy

U mnie jest przewaga mężczyzn nad kobietami 3:1 ( nie licząc kotów), więc żadnych szans nie miałam :roll: :D

Gres tez mi sie podoba- tak samo jak polaczenia kolorkow -pomarancu i bezu u syna w pokoju :wink: :D

W ogole Żaba widze, ze mi w ogole beda sie podobac wszystkie twoje wnetrza :wink: Mysle, ze ciemna kuchnia ma swoj urok i jest bardziej intrygujaca. Niech u ciebie dzilaja i wkleje fotki, bo ja sobie u ciebie chetnie obejrze zestawinia kolorow :wink:

A jeżeli chodzi o fryzurę, to myślałam, ze dałaś sie wkręcić :lol: :lol: :lol:

Przyznaj się, myślałaś że mam tego rudego jeżyka??? :lol: :lol:

nawet mi przez chwilę było żal ciebie, ale to ostatni raz :wink: żabo_kłamczucho :lol:

Zaba, łazienka odlotowa.

Bardzo męska, z charakterem. Te dekory przy pisuarze...hm...rozkojarzą chłopaków :wink: Moje chłopaczysko orzekło, że też taką chce :roll:

A z fryzurą, to wiedziałam, że ściemniasz :lol:

Żaba, bardzo ciekawą łazienkę chłopcom urządziłaś. I dla młodszych i dla starszych :wink: .

Pisuar to i ja chciałam dla swoich panów u siebie zamontować i zaproponowałam takie "cuś", ale moje chłopaki nie chcieli, tylko ja :o 8) :lol: . I też nie miałam nic do gadania, bo również jest 3 : 1 :wink: