malmuc 21.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Czesc zaba ja jeszcze pomarudze gdzies widzialam u ciebie fotke jak zabezpieczasz folia okna, ja musze to zrobic teraz przed tynkowaniem. Podpowiedz jakiej tasmy uzywalas, czy to taka papierowa? nie chce potem sie wsciekac ze nie chce sie odkleic od ram albo ze pozostana resztki kleju na ramach. Pozdrawiam i dawaj no tu te schody i salon i kuchnie a w ogole dawaj wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 21.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Bardzo ładne wnętrza:)Łazienka Homme super , zastanawiałam się nad słusznością swojego wyboru i jednak też pozostanie dolna łazienka Homme.Podoba mi się ta pasiasta ściana.Czekam na resztę fotek interesuje mnie jak zrobisz kuchnięPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Moi drodzy, wybaczcie mi że nie odpowiadam na Wasze komentarze, choc bardzo bym chciała. Na budowie młyn okrpony, bałagan straszny. Jutro pokaże schody, bo jeszcze w tej chwili trwa montaż. Zdradzę tylko tyle, ze podobają mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Oj, Zaba.., dopiero jutro.... a ja dzis tu juz pare razy zagladalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.03.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Oj, Zaba.., dopiero jutro.... a ja dzis tu juz pare razy zagladalam.... obiecuje, że dziisaj je pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Żabciu najważniejsze że się podobają ale oczywiście czekam na fotki Pieknie jest u Ciebie - gratuluje Trzymam kciuki za godzine zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 żaba zima se poszla dawaj te zdjecia a! i co z ta tasma do zakrycia okien, masz jakas dobra rade? schody Ci sie podobaja - mowisz......... chyba poloze na klawiature poduszke jak mi szczena opadnie to chociaz sie nie pokiereszuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 22.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Po sesji zdjęciowej z Twego dziennika(chodzi o wnętrza) mogę napisać: odważnie, gustownie, bez przesady, efekt końcowy bedzie naprawdę super (szkoda że jestem strachliwą tradycjonalistką) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 22.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witajmam prośbeńkę pod żadnym pozorem nie likwiduj fotek w dziennikuza jakiś roczek chętnie wielę podpatrzęa może i wcześniejpozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wychodzi na to, że pierwsza mam szczęście te schody zobaczyć Zaba rewelacja, idealnie wkomponowane w całość. Konsekwencję wystroju wnętrza widać w każdym szczególe. Tylko Ciebie na tych schodach brakuje Dziś domu pilnujesz, strzel fotkę, może być z dedykacją. Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zaba, schody przepiekne. Ale ten dom sie robi superniasty. Rozumiem czemu idziesz tam spac. Mnie tez by ciagnelo. Oj, czuje, ze jak calosc urzadzisz, ze ja tu usiade z wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 22.03.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wiedziałam, że takie będą. Śliczne. A miała być pozłacana kręta poręcz Zawiodłam się A drabina była taka fajna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Coraz ladniej u Ciebie Zabko, a schody sa bajeranckie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 22.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witaj! Schody robią wrażnie. Naprawdę! Podobają mi się. Nabieram coraz więcej chęci na schody tej firmy! Dzięki za wiadomość!!! Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 22.03.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Hej, Fajne masz schody, ale mnie bardziej podobają się nasze - te, które się właśnie montują Ech, jak ci zazdroszczę tego odliczania. Ja nie potrafię się określić, kiedy skończymy. Nasz majster-płytkarz jakoś nieosiągalny ostatnio. Nic nie idzie zaplanować konkretnie. Oj szykuje się trochę krzyku jak w końcu się zjawi... Czy będą u was strzelały szampany za 8 dni czy planujecie wejść po cichutku i po prostu zamieszkać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Żabciu piekne te Twoje schody Trzymam kciuki za godzinę zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 23.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Schody są piękne, jaki to kolor? Wszystkie wnętrza są bardzo orginalne, ja przeprowadzam się w maju więc tempo prac podobne . Niestety schody bedą chyba dopiero w czerwcu, ale są betonowe. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ufff, jak dobrze ze tu sie pisze a nie mówi szczena jednak opadła i pomimo podusi na klawiaturze jest pokiereszowana. Co ja tu bede sie produkowac zaba sama wiesz ze jest BOMBA czy moge prosic na priv cene schodow, nie mam u siebie w okolicy rintala a chcialabym wiedziec ile mniej wiecej se zycza za takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.03.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Droga żabo, wnętrza bardzo ciekawe. Widac, że wkładasz w nie dużo serca. Gratulacje! Zaintrygowały mnie szczególnie aluminiowe listwy dzielące płytki na słupie. Czy mogłabyś napisać jakie dokładnie są te listwy? Z góry dzięki, Pozdrawiam, Clue Bardzo dziekuję za te słowa. Listwy sa zwykłe aluminiowe SU 1,50 *1.00 kupione w Praktikerze za 14 zł 2m Wychodzi na to, że pierwsza mam szczęście te schody zobaczyć Zaba rewelacja, idealnie wkomponowane w całość. Konsekwencję wystroju wnętrza widać w każdym szczególe. Tylko Ciebie na tych schodach brakuje Dziś domu pilnujesz, strzel fotkę, może być z dedykacją. Spokojnej nocy. Tolu , następne zdjęcie bedzie specjalnie dla Ciebie. Wiele razy oglądałam Twój domek i wiem, ze masz doskonały gust, więc tym bardziej cieszy mnie Twoje zdanie na temat moich wnętrz Ivonesca podejrzewam, ze Żaba tez ma tapete Rash. Taka welurowa w wzorem zmiennym w kolorze w zaleznosci od oswietlenia to koszt ok. 45 zł za rolke. Ale ja mam tez jedna za 26 zł za rolke. Żaba - powiedz czy dobrze kombinuje? Tak dobrze kombinujesz. Dokładnie mam takie Hej! Powiedz mi zaba jakiej dlugosci jest ten Twoj blat z dwoma umywalkami, zastanawiam sie czy dam rade u siebie wstawic dwie umywalki, czy bede musiala je rozstrzelic na dwie sciany Czekałam na czacie, zeby odpowiedziec na Twoje pytania, ale gdzieś znknęłaś, więc odpisuję tutaj Blat jest dł. 1.70 daj sobie spokój z zabezpieczaniem okien. Tynkarze zrobią to w 15 minut, a Ty stracisz cały dzień ( ja uzyłam paierowej taśmy) Cene schodów podam na priv. Tak mi szkoda Twojej pokiereszowanej buzi.. facior, magpie101, tab, iwozelka, Zeljka, Gerion , Aga JG ogromnie cieszą mnie Wasze opinie. Bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja w sprawie konkursu: sporządzisz z tego węża bieliznę na 1 wspólną noc w nowym domu Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts