Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maxtorko, andre59, veruniu, Zeljko, secam, Ew-ka,jea, premiumpremium, Olkalybowa, wartownik ( super kartka ze mna :D ),jamles, frosch dziękuje Wam wszystkim za oiękne życzenia urodzinowe :D :D :D

żaluje że nie mogłam być wczoraj :( zrobilibyśmy imprezę na rw :D

Od wczoraj niestety pojawiły sie pierwsze problemy" mieszkaniowe " :-? :-? :-? . Jak znajde czas to opiszę

Spóźniłam się na urodziny, a tu taka impreza była.

Żaba, nie przejmuj się problemami. Ważne by zdrowie było- to najważniejsze :)

A reszta sama przyjdzie.

Brat mi mówił, że dzieje się co dzieje. Nie będę opisywać, bo nie jestem upowazniona.

Będzie dobrze. Na pewno.

Trzymajci się ciepło.

Spóźniłam się na urodziny, a tu taka impreza była.

Żaba, nie przejmuj się problemami. Ważne by zdrowie było- to najważniejsze :)

A reszta sama przyjdzie.

Brat mi mówił, że dzieje się co dzieje. Nie będę opisywać, bo nie jestem upowazniona.

Będzie dobrze. Na pewno.

Trzymajci się ciepło.

Dzięki tab

Chyba tak juz musi być, ze coś się psuje, coś nie działa. Ty doskonale o tym wiesz po ostatnich przejściach.

Pozdrawiam ciepło :D

przepraszam za niedyskrecję, ale jakiej firmy jest to wenge ??? Mi się podoba, ale wiem że narzekałaś na utrzymanie w czystości. generalnie jestem pod wielkim wrażeniem wnętrza, zazdroszczę odwagi i ekipy. pozdrowionka

to deska barlinecka. Jest piękna ale mało praktyczna. Na pewno nie dawaj jej do salonu.

Odwagi mówisz??? :roll: dla mni eto baaardzo spokojne wnętrze... 8) :lol:

Pozdrawiam :D

Gratuluje przeprowadzki mam nadzieje ze mnie czeka w maju lub czerwcu choc na razie wiele rzeczy w proszku. sledzilem Twoj dziennik i dotrwalem do konca. Mam nadzieje ze bedziesz dalej pisala. podobaly mi sie Twoje zdjecia zajawkowe a to ostatnie tajemnicze jest niezle.

Tempo robot na koncu nabralo szatanskiego tempa tez lubie jak sie duzo dzieje w domu.

Pozdrawiam

CMyK

Witaj Żabko!

Z okazji urodzin przede wszystkim życzę zdrowia, dużo zdrowia i po trzecie .... jeszcze raz pieniędzy :)

Wiem, że trochę spóźnione, ale liczę na "rozgrzeszenie" po starej znajomości :)

A drobne kłopoty z wodą ... przezwyciężysz :) Jeśli chcesz namiary na gościa od studni, chętnie pomogę. Nie jest to wprawdzie profesjonalna firma, ale przynajmniej u mnie był solidny i terminowy. Parę znajomych osób również go zachwala.

Pozdrawiam

SPO_WRO