Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Goniu masz bardzo ładny dom :lol: Przemyślałaś szczegóły i połączyłaś je bardzo gustownie :wink: :lol: Masz super łazienki :lol: No i te pomarańczowe akcenty... Ech, kiedy ja będę mieć wreszcie ściany? :roll: :lol:

Nie kończ dziennika. Pisz! Zawsze coś sie wydarzy, o cyzm warto napisać. Ściany to nie dom a budynek. Dom tworzą ludzie którzy w nim mieszkają :lol: :wink:

Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana :o

i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową :roll:

Mi chyba też. Twój dom jest tak strasznie "mój" - to znaczy taki jaki chciałabym mieć. A dopiero szukam płytek...

Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma...

cześć zaba dobrze żeś nie skończyła tego dziennika,bo potrzebuję odpowiedzi twej na tematy "brukowe".Co idzie pod kostkę ?Ubity piach to już mam-ale co dalej?Jak nazywa się to kruszywo ,i w ogóle opowiedz warstwy po kolei.My nie bierzemy" wysokospecjalistycznej" firmy do układania ,dlatego chcemy sprawdzić różne warianty układania.Ale nie wpadaj w panikę-będzie nam układał też fachowiec tylko taki "co to zrobi z tego co mu dadzą".No to pisz Kobieto dalej ten dziennik.Pozdrawiam

Ja przepraszam,że się wtrącam :oops: PIOTRZE KRYSTYNO w moim dzienniku można poczytać o technologii kładzenia kostki :lol: :lol: :lol: .

Olu wyjęłas mi to z ust :D :lol:

W południe jak czytałam ten post PIOTRA KRYSTYNY to pomślałam że grzecznie odeślę ich do Twojego dziennika :D

Dzięki Olu :D

PIOTR KRYSTYNA naprawde warto. Tam jest wszytsko krok po kroku i w dodatku z ilustracjami :D

Pozdrawiam :D

Dzięki za zdjęcie klamek, ale nie całkiem mi o to chodziło. Chodziło mi o zdjęcie całego okna z klamkami a nie samych klamek. Mam nadzieję, że nie jestem zabardzo upierdliwa Goniu :wink:

A i tak wielkie dzięki za klameczki :D :D :D

zrobi się 8) :D

Goniu masz bardzo ładny dom :lol: Przemyślałaś szczegóły i połączyłaś je bardzo gustownie :wink: :lol: Masz super łazienki :lol: No i te pomarańczowe akcenty... Ech, kiedy ja będę mieć wreszcie ściany? :roll: :lol:

Nie kończ dziennika. Pisz! Zawsze coś sie wydarzy, o cyzm warto napisać. Ściany to nie dom a budynek. Dom tworzą ludzie którzy w nim mieszkają :lol: :wink:

serio mówisz???? :roll: :wink: :lol:

7. Czy wszędzie masz gniazdka i włączniki firmy OSPEL? -tak

Mam pytanie jaka jest nazwa tych gniazdek.

W katalogu na stronie jest ich tyle...

I wszędzie ten sam typ czy rózne?

u mnie jest Gazela :D

Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana :o

:lol: :lol: :lol:

Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma...

moja na pewno jest deską barlinecką. Nie rozumiem dlaczego nie ma jej w ofercie..Wycofali???? :roll: :roll:

Ew-ka Zośka bardzo dziekuje za kwiaty :D :wink:

Witam

Bardzo ladny domek wszystko wykonczone z gustem.Podobaja mi sie Twoje panele w dzienniku wyczytalam ze to Wenge a czy moge wiedzec jaki to kolor i ile kosztuja z metra?

Zachwycily mnie tez schody czy mozesz zdradzic jak kosztowne byly?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

to takiciemny braz, ale nie polecałabym je. Podłoga z tych desek jest piekna, ale niestety bardzo niepraktyczna. Widac na niej każdy pyłek. Ja kupiłam ta deske w promocji, za jakies 135 zł za m2.

Schody są firmy Rintal. Cene podaję na priva

Pozdrawiam :D

Witam i podziwiam tak pięknych wnętrz , bardzo podoba mi się twoja łazienka ale chciałam zapytać jakie masz a dokładniej z czego masz blaty kuchenne.Ja mam podobną kuchnie tylko niewie jakie sa dobre blaty czy kamienne czy z mdf .Bardzo prosze o pomoc napisz coś na ten temat , czy zadowolona jeseś z ciemnej podłogi w łazience ..

Zaba, no jacie, Ty coraz młodsza jesteś, pięknie, pięknie :D

a na Twoje robale zerknęłam tuż po kolacji :x makabra jakaś, naprawdę wzięłaś to do ręki? bleee

pozdrówka dla Mirasa

Mi chyba też. Twój dom jest tak strasznie "mój" - to znaczy taki jaki chciałabym mieć. A dopiero szukam płytek...

Przepraszam, że się wtrącę. Drewno nazywa się mutenye. Barlinek nadal ma ją w sprzedaży.

Podaję adres internetowy: http://www.podlogi.net/go/_info/reviews.php?id=842&item=4&sess_id=2de83bb08a16586c66ba589167d9a121

Pozdrawiam.