zaba_gonia 15.05.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Żabciu mam jeszcze jedną prośbę. Mogłabyś zrobić dla mnie zdjęcie okna z tymi klamkami, bo przeleciałam cały dziennik i nie znalazłam takiego. Będę Ci wdzięczna za to. postaram sie wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Goniu masz bardzo ładny dom Przemyślałaś szczegóły i połączyłaś je bardzo gustownie Masz super łazienki No i te pomarańczowe akcenty... Ech, kiedy ja będę mieć wreszcie ściany? Nie kończ dziennika. Pisz! Zawsze coś sie wydarzy, o cyzm warto napisać. Ściany to nie dom a budynek. Dom tworzą ludzie którzy w nim mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.05.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 7. Czy wszędzie masz gniazdka i włączniki firmy OSPEL? -tak Mam pytanie jaka jest nazwa tych gniazdek. W katalogu na stronie jest ich tyle... I wszędzie ten sam typ czy rózne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Zabciu -NAJPIEKNIEJSZE ŻYCZENIA IMIENINOWE :D http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/737d.jpg ps.....oczywiście dla Zośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 15.05.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową Mi chyba też. Twój dom jest tak strasznie "mój" - to znaczy taki jaki chciałabym mieć. A dopiero szukam płytek... Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 15.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dzięki za zdjęcie klamek, ale nie całkiem mi o to chodziło. Chodziło mi o zdjęcie całego okna z klamkami a nie samych klamek. Mam nadzieję, że nie jestem zabardzo upierdliwa Goniu A i tak wielkie dzięki za klameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.05.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 cześć zaba dobrze żeś nie skończyła tego dziennika,bo potrzebuję odpowiedzi twej na tematy "brukowe".Co idzie pod kostkę ?Ubity piach to już mam-ale co dalej?Jak nazywa się to kruszywo ,i w ogóle opowiedz warstwy po kolei.My nie bierzemy" wysokospecjalistycznej" firmy do układania ,dlatego chcemy sprawdzić różne warianty układania.Ale nie wpadaj w panikę-będzie nam układał też fachowiec tylko taki "co to zrobi z tego co mu dadzą".No to pisz Kobieto dalej ten dziennik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja przepraszam,że się wtrącam PIOTRZE KRYSTYNO w moim dzienniku można poczytać o technologii kładzenia kostki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja przepraszam,że się wtrącam PIOTRZE KRYSTYNO w moim dzienniku można poczytać o technologii kładzenia kostki . Olu wyjęłas mi to z ust W południe jak czytałam ten post PIOTRA KRYSTYNY to pomślałam że grzecznie odeślę ich do Twojego dziennika Dzięki Olu PIOTR KRYSTYNA naprawde warto. Tam jest wszytsko krok po kroku i w dodatku z ilustracjami Pozdrawiam Dzięki za zdjęcie klamek, ale nie całkiem mi o to chodziło. Chodziło mi o zdjęcie całego okna z klamkami a nie samych klamek. Mam nadzieję, że nie jestem zabardzo upierdliwa Goniu A i tak wielkie dzięki za klameczki zrobi się Goniu masz bardzo ładny dom Przemyślałaś szczegóły i połączyłaś je bardzo gustownie Masz super łazienki No i te pomarańczowe akcenty... Ech, kiedy ja będę mieć wreszcie ściany? Nie kończ dziennika. Pisz! Zawsze coś sie wydarzy, o cyzm warto napisać. Ściany to nie dom a budynek. Dom tworzą ludzie którzy w nim mieszkają serio mówisz???? 7. Czy wszędzie masz gniazdka i włączniki firmy OSPEL? -tak Mam pytanie jaka jest nazwa tych gniazdek. W katalogu na stronie jest ich tyle... I wszędzie ten sam typ czy rózne? u mnie jest Gazela Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma... moja na pewno jest deską barlinecką. Nie rozumiem dlaczego nie ma jej w ofercie..Wycofali???? Ew-ka Zośka bardzo dziekuje za kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 16.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 WitamBardzo ladny domek wszystko wykonczone z gustem.Podobaja mi sie Twoje panele w dzienniku wyczytalam ze to Wenge a czy moge wiedzec jaki to kolor i ile kosztuja z metra? Zachwycily mnie tez schody czy mozesz zdradzic jak kosztowne byly?Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Serio, serio Szarości i te pomarańcze mmmmmm to jest to co, tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2007 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam Bardzo ladny domek wszystko wykonczone z gustem.Podobaja mi sie Twoje panele w dzienniku wyczytalam ze to Wenge a czy moge wiedzec jaki to kolor i ile kosztuja z metra? Zachwycily mnie tez schody czy mozesz zdradzic jak kosztowne byly? Z gory dziekuje i pozdrawiam. to takiciemny braz, ale nie polecałabym je. Podłoga z tych desek jest piekna, ale niestety bardzo niepraktyczna. Widac na niej każdy pyłek. Ja kupiłam ta deske w promocji, za jakies 135 zł za m2. Schody są firmy Rintal. Cene podaję na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Dziubińska 16.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam i podziwiam tak pięknych wnętrz , bardzo podoba mi się twoja łazienka ale chciałam zapytać jakie masz a dokładniej z czego masz blaty kuchenne.Ja mam podobną kuchnie tylko niewie jakie sa dobre blaty czy kamienne czy z mdf .Bardzo prosze o pomoc napisz coś na ten temat , czy zadowolona jeseś z ciemnej podłogi w łazience .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.05.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A co to za śliczna dziewczynka do nas dzwoni . Mała Żabka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Zaba, no jacie, Ty coraz młodsza jesteś, pięknie, pięknie a na Twoje robale zerknęłam tuż po kolacji makabra jakaś, naprawdę wzięłaś to do ręki? bleee pozdrówka dla Mirasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Zabcia -ale masz fajowe foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 16.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Żaba ja tu po cichutku urzęduję od dawna I powiem krótko domek powalił mnie na kolana jest cudny, a te wnetrza to istne cudo gratuluję i pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 o matko te robale ... super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową Mi chyba też. Twój dom jest tak strasznie "mój" - to znaczy taki jaki chciałabym mieć. A dopiero szukam płytek... Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma... Przepraszam, że się wtrącę. Drewno nazywa się mutenye. Barlinek nadal ma ją w sprzedaży. Podaję adres internetowy: http://www.podlogi.net/go/_info/reviews.php?id=842&item=4&sess_id=2de83bb08a16586c66ba589167d9a121 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts